Ozzy vit içeriği nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de sarı multvitamini var. Aslında yeterli bir multivitamin. Burada sadece o oldugu için satın aldım ama işimi görüyor yeterli

Oyla 0
20201201_165109.jpg

Geçenlerde yaşanan bir durum daha. Doğanay hocanın sabrını ve herşeye rağmen soğukkanlılık ve iyiniyetini korumasını tekrar tebrik ediyorum nezdinizde. Üzülüyorum bu küçük çocuğa. İkiyüzlülüğü, yalanı talanı bu yaşta sahiplenmiş. Bizler özel yollarla elimizden geleni yaptık bunlardan vazgeçmesi için. Ama nafile. Başka forumda abi çektikleri için düşünceleri de bunlar. Üzücü.

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 9619

Geçenlerde yaşanan bir durum daha. Doğanay hocanın sabrını ve herşeye rağmen soğukkanlılık ve iyiniyetini korumasını tekrar tebrik ediyorum nezdinizde. Üzülüyorum bu küçük çocuğa. İkiyüzlülüğü, yalanı talanı bu yaşta sahiplenmiş. Bizler özel yollarla elimizden geleni yaptık bunlardan vazgeçmesi için. Ama nafile. Başka forumda abi çektikleri için düşünceleri de bunlar. Üzücü.
Beni kimse yanlış anlamasın ama uyarıları yaptıkça kimse umursamadı. Anlatmaya çalıştıkça kimse oralı olmadı. Bir insana hadsizliğini erkenden bildirmeyince sonuç buralara kadar geliyor.

Oyla 0
Geri