Resmini koyabilir misin? Bizim burda sadece yeşil olanı var.Ben de sarı multvitamini var. Aslında yeterli bir multivitamin. Burada sadece o oldugu için satın aldım ama işimi görüyor yeterli
Galiba yeşilde sarıda aynı ürün. Artık yeşil yapıyorlar galiba paketi.Bende de sarısı var ama içeriği ne paketin de ne üstünde var internetten araştırayım. Bulabilirsem atarım.
Bende bu var. Büyük ihtimalle aynısıdır.Resmini koyabilir misin? Bizim burda sadece yeşil olanı var.
Büyük ihtimalle 2'sini de araştırdım. Ama maalesef bulamadım.Galiba yeşilde sarıda aynı ürün. Artık yeşil yapıyorlar galiba paketi.
Teşekkürler.Bende bu var. Büyük ihtimalle aynısıdır.
Rica ederim.Teşekkürler.
Bilerek silmiyorum. Kendisi @Kaan Omurtak adlı yasaklı üyedir. Sitemizi bu şekilde sabote etmeye çalışmaktadır.Bok gibi
Adam kozmik odaya sızmaya çalışan ajan gibiBilerek silmiyorum. Kendisi @Kaan Omurtak adlı yasaklı üyedir. Sitemizi bu şekilde sabote etmeye çalışmaktadır.
Bana ıçerikleri cok zayif geliyor bunların.Bu tarz ürünler tahmin edebileceğiniz gibi fiyatına göre iyi ama kuşlar için gerekli olan her şeyi kapsamıyor.
Beni kimse yanlış anlamasın ama uyarıları yaptıkça kimse umursamadı. Anlatmaya çalıştıkça kimse oralı olmadı. Bir insana hadsizliğini erkenden bildirmeyince sonuç buralara kadar geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 9619
Geçenlerde yaşanan bir durum daha. Doğanay hocanın sabrını ve herşeye rağmen soğukkanlılık ve iyiniyetini korumasını tekrar tebrik ediyorum nezdinizde. Üzülüyorum bu küçük çocuğa. İkiyüzlülüğü, yalanı talanı bu yaşta sahiplenmiş. Bizler özel yollarla elimizden geleni yaptık bunlardan vazgeçmesi için. Ama nafile. Başka forumda abi çektikleri için düşünceleri de bunlar. Üzücü.