Pakistan papağanı titreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fikretgc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fikretgc

iyikus.com Üyesi
Selamlar, burda adaha önce de paylaştığım yavru aldığım pakistan papağanımda bir şey fark ettim bir süredir. tünekte dururken bazen titriyor.
yani tüylerinden titrediğini görebiliyorum. görünen hiç bir sorunu yok, ne dışkı, ne yemek ne hareketlerinde uçmasında falan. canavaar gibi.
ama tünekte dururken tüylerinin titremesi durumunu anlamadım. daha önce başıma gelmedi boyle bir durum. sebebi nedir sizce, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
video atabilirim ama foruma video nasıl atılıyor bilmiyorum.

teşekkürler,

GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN:

hizliresim.com adresinden görsel linkini, açtığınız konuya kopyalayarak paylaşımda bulunabilirsiniz.

1- Yüklemek istediğiniz görseli seçin

Ekli dosyayı görüntüle 10378

2- Seçtiğiniz görsel yüklendikten sonra, çember içinde bulunan "yükle" simgesini tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10379

3- Yükle simgesini tıkladıktan sonra görseliniz başarılı bir şekilde hizliresim.com adresine aktarılacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken sadece, çember içerisinde bulunan linki olduğu gibi kopyalayıp, sitemizde açtığınız konu içerisine yapıştırmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 10380

KONUYA VİDEO EKLEMEK:

streamable.com adresine gidin ve "upload video" seçeneğini tıklayın. Yüklemek istediğiniz videoyu seçtikten sonra yükleme işlemini başlatın.

Ekli dosyayı görüntüle 10381

Videonuz yüklenip işlendikten sonra, aşağıda ki gibi bir pencereyle karşılaşacaksınız. "Copy link" seçeneğini tıklayarak, kopyaladığınız linki açtığınız konu içerisinde paylaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 10382

vücut ısısını dengeleme veya bunu siz yaklaştığınızda yapıyorsa stres nedenli
video linki burda. o kadar alıştırmadan sonra ben yaklaşınca stress yapıyor mudur acaba, tuhaf. henuz tamamen evcilleşmedi ama Eve geleli 45 gün olacak. parmağıma da gelmeye başladı, az buçuk sevdiriyor da kendisini.

video linki burda. o kadar alıştırmadan sonra ben yaklaşınca stress yapıyor mudur acaba, tuhaf. henuz tamamen evcilleşmedi ama Eve geleli 45 gün olacak. parmağıma da gelmeye başladı, az buçuk sevdiriyor da kendisini.

Tüyü kadar ömrü olsun.🌼 stres kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ancak yinede dışkısınıda görelim.

Tüyü kadar ömrü olsun.🌼 stres kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ancak yinede dışkısınıda görelim.
teşekkürler. dışkı fotosunu da atarım. ama dışkının görüntüsünde bir prblem yoktu. normal katılıkta ve normal yeşil renkte. sanırım dediğiniz gibi strass kaynaklı, demek hala tam alışmadı ve hala güvende hissetmiyor

Geri