Papağanım halâ ısırıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fuzuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fuzuli

iyikus.com Üyesi
Hayırlı geceler. Papaganimi yavas yavas disari cikarmaya ve parmaga gelmeye alistirmaya calisiyorum ama hemen gelmiyor hatta bazen hic gelmiyor. Parmagimi yaklastirdigimda hala isirmaya calisiyor (suan her ne kadar beceremesede) ilerde de ayni sekklde devam eder mi? Yoksa bu isirma seviyesinde mi kalir? Başini, yanaklarini vs sevmeye calisiyorum ama pek bi hareketlenme olmuyor. Hosuna gidip gitmedigini anlayamiyorum yani. Ve halâ ötmuyor :/ acaba tüy dokme doneminde diye mi? Dha dogrusu o donemde mi onu bile bilmiyorum :/ bilgisi olanlar, aşamali olarak sultan papaganlarinin gecirdigi donemleri anlatabilir mi ozetle? Pek bilgim yok o yzden bu tarz sorular sormak zorunda kaliyorum kusura bakmayin :(

Merhaba, iyi geceler. Bu tip destek konularını ya da sorularınızı "sorun cevap verelim" kategorisine açmanız gerekiyor. Gerekli kategoriye taşıdım.

Sultan papağanları belirli bir evreye kadar sessiz olabiliyorlar. Az gürültülü, çevreyi incelemeyi seven ve kolay evcilleşebiliyorlar. Tüy döneminde türlü terslikler olabilir elbette ama ilgisizliği bundan olmayabilir. Aynı yöntemi ödül yemleriyle zenginleştirerek denemenizi tavsiye ederim. Elinize bu şekilde daha çabuk alışır.

Oyla 0
Geri