Parmağıma yem kustu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rusalka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rusalka

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim yaklaşık 50 günlük bir erkek muhabbet kuşum var. Bugün parmağıma yem kustu birkaç kez. Parmağı mi kuş olarak mı algıladı acaba. Kur da yapacak değil sonuçta çok küçük bir kuş. Bu durum normal midir sağlık sorunu olabilir mi?

Kuşunuzun kısa bir videosu kafes içinde. Ve peçete üzerine dışkı görseli. Ve denk gelmişseniz bu hareketi yaparken ki videosunu paylaşın lütfen.

Yediği anlık birşeyi hazmedememiş olabilir. Kur olayı erkeklerde bu yaşlarda çok zor. Yavrularda birbirlerine yem kusarlar, bu amaçlada bir girişim hasıl olmuş olabilir.

Oyla 0
Video ve dışkılar böyle hocam.

Kusarken video çekmek aklıma gelmedi yetişemedim çünkü ama tarif etmem gerekirse boğazını öne arkaya yaptı yani öğürme hareketi gibi ve parmağıma yem kustu. Ben parmağıma yaptığı için bir kuşu beslemek niyetiyle yaptığıni düşündüm. Ama eriskinlige ulaşmamış bir kuşun yapmasına da ilk kez tanık oldum ve şaşırdım anlamlandiramadim.
Kuşunuzun kısa bir videosu kafes içinde. Ve peçete üzerine dışkı görseli. Ve denk gelmişseniz bu hareketi yaparken ki videosunu paylaşın lütfen.

Yediği anlık birşeyi hazmedememiş olabilir. Kur olayı erkeklerde bu yaşlarda çok zor. Yavrularda birbirlerine yem kusarlar, bu amaçlada bir girişim hasıl olmuş olabilir.

Oyla 0
sindirim sorunları yaşıyor gibi kuşunuz. Nasıl bir yem ve beslenme düzenine sahipsiniz acaba?

Oyla 0
sindirim sorunları yaşıyor gibi kuşunuz. Nasıl bir yem ve beslenme düzenine sahipsiniz acaba?
Yem olarak beaks kullanıyorum. Haftada en az 3 gün meyve 1 gün de sebze veriyorum. Şuan yediği meyve ve sebzeleri ilk yiyişi oluyor genelde. Elma, armut, muz, portakal, ananas, brüksel lahanası, marul yedi şimdiye kadar .

Sindirim sorunu yaşadığını neye dayanarak söylediniz , sorgulamak için değil belirtisi nedir bileyim diye soruyorum yanlış anlamayın.

Oyla 0
Barsak, ilk kez yediği şeylere tepki verebilir. Normal bir durum bu. Bazen herzaman aldığımız yem, taze olmayabilir. Kafesinde gereksiz kum tüketmiş olabilir. Birşeyleri kemirmiş olabilir. Fazlaca besin tüketmiştir, hazmedememiştir vs. Vb. Daha meraklı olurlar bu dönemlerinde.

Birçok neden sıralayabiliriz hastalık dışı kusma etkenlerine.

Biraz zaman verelim. Dışkılarını ve davranışlarını gözlemleyelim.

Tekrar istişare ederiz durumu olur mu:)

Oyla 0
Barsak, ilk kez yediği şeylere tepki verebilir. Normal bir durum bu. Bazen herzaman aldığımız yem, taze olmayabilir. Kafesinde gereksiz kum tüketmiş olabilir. Birşeyleri kemirmiş olabilir. Fazlaca besin tüketmiştir, hazmedememiştir vs. Vb. Daha meraklı olurlar bu dönemlerinde.

Birçok neden sıralayabiliriz hastalık dışı kusma etkenlerine.

Biraz zaman verelim. Dışkılarını ve davranışlarını gözlemleyelim.

Tekrar istişare ederiz durumu olur mu:)
Tabi hocam çok teşekkürler .

Oyla 0
Hocam merhaba bugün de parmağıma sıvı kustu. Şeffafımsı beyazımsı bir sıvı. Dışkıları ve enerjisi normal seyrinde . Sıvı kusması normal mi

Oyla 0
Bence bir veterinere yada bursada iyi üreticiler var onlara danışın sitemizdede bursalılar var onlardan veteriner tavsiyesi almanızı öneririm

Oyla 0
Bence bir veterinere yada bursada iyi üreticiler var onlara danışın sitemizdede bursalılar var onlardan veteriner tavsiyesi almanızı öneririm
Bunu hastalık olarak mı yoksa parmağımı kuş sandığı için mi yapıyor onu öğrenmeye çalışıyorum. Eğer hastalığı varsa elbette veteriner desteği alırız teşekkür ederim.

Oyla 0
Bunu hastalık olarak mı yoksa parmağımı kuş sandığı için mi yapıyor onu öğrenmeye çalışıyorum. Eğer hastalığı varsa elbette veteriner desteği alırız teşekkür ederim.
Kuşunuzun fotosunu atarmısınız ayrıca kızıştırıcı bir şey veriyormusunuz verdiniz mi mesala nijer kara havuç gibi

Oyla 0
Kafa çizgileri yavaştan kayboluyor gözünün arkasınna gelince 8 aylık oluyor tahminim 4-6 aylık benim kuş gibiyaşı nijeri azaltın heralde yavaş yavaş kızışıyor

Oyla 0
Kuşunuz spamgle deilmi aynı benimki ayrıca kuş zaten 2 ayda içinde 40 gün annesinin orda yaşıyor dier 20 günde yem kırmayı öğreniyor ben 4-6 aylık yenede @Doğanay Y. Soralım

Oyla 0
Kuşunuz spamgle deilmi aynı benimki ayrıca kuş zaten 2 ayda içinde 40 gün annesinin orda yaşıyor dier 20 günde yem kırmayı öğreniyor ben 4-6 aylık yenede @Doğanay Y. Soralım
Evet spangle. Hocam kuşun 2 aylık olduğuna eminim. Alırken öğrendim doğru şekilde. Baş çizgileri de mevcut fotoda.

Oyla 0
Ayrıca hassa tartı varsa kilosuna bakın yoksa göğüsüne ellein belirgin bir kemik varsa zayıftır ona göre çıkarım yapçam

Oyla 0
Geri