Parmağında çıkıntı

Harlequin

Forum Sakini
Merhabalar?
Bugün Bambu'nun parmağında çıkıntı farkettim ama daha önce var mıydı yoksa küçük müydü emin olamadım. Bu hastalık mı ne yapmam gerekiyor acaba? Fikrinizi alayım dedim.
IMG_20211014_203819.jpg

Merhaba, bu her kuşta olabilen ancak şeklen değişebilen bir parça. Şimdilik sorun görünmüyor ama yine de ara ara parfümsüz vazelin ile masaj yapılabilir.

Oyla 0
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Bugün veterinerimiz ile de görüştüm. "E vitamini yağını rutin olarak tüm kuşlarının ayaklarına sür, çünkü E vitamini vücudun doğal yağlama sisteminin bir parçası ve güçlendiricidir. İnsanlarda olduğu gibi kuşların da ayakların nem eksikliğinde çatlar ve kabuklanır. Bambu'nun parmağındaki sorunun nem eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü size göndereceğim ama biraz uzun sürecektir siz o esnada bu ürünün muadilini bulup kullanın işe yarayacaktır. Geçmezse tekrar görüşelim."
Sizle de paylaşmak istedim yardımcı olabilir diye.
Veterinerin gönderdiği E vitamini yağı bu görseldeki. Cilt için E vitamini yağı olması yeterli.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211015_185933_com.huawei.browser_edit_123291375727019.jpg
    Screenshot_20211015_185933_com.huawei.browser_edit_123291375727019.jpg
    174.2 KB · Görüntüleme: 8
Oyla 0
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Bugün veterinerimiz ile de görüştüm. "E vitamini yağını rutin olarak tüm kuşlarının ayaklarına sür, çünkü E vitamini vücudun doğal yağlama sisteminin bir parçası ve güçlendiricidir. İnsanlarda olduğu gibi kuşların da ayakların nem eksikliğinde çatlar ve kabuklanır. Bambu'nun parmağındaki sorunun nem eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü size göndereceğim ama biraz uzun sürecektir siz o esnada bu ürünün muadilini bulup kullanın işe yarayacaktır. Geçmezse tekrar görüşelim."
Sizle de paylaşmak istedim yardımcı olabilir diye.
Veterinerin gönderdiği E vitamini yağı bu görseldeki. Cilt için E vitamini yağı olması yeterli.
teşekkür ederim. Kullanım sonrası durum raporu istesem :)

Oyla 0
Geri