Gün içinde ayaklarını dinlendirmek için bu hareketi yapabilirler ancak sürekli olarak bu hareketi yapıyorsa bir ayak sorunundan bahsedebiliriz. Bu hareketi bazen mi yapıyor yoksa sürekli böyle mi duruyor?oğlum 1 aydır patilerini kaldırıp yumruk gibi yapıyor nedeni nedir
son 1 aydır böyle kaldırıyor iki patisini deGün içinde ayaklarını dinlendirmek için bu hareketi yapabilirler ancak sürekli olarak bu hareketi yapıyorsa bir ayak sorunundan bahsedebiliriz. Bu hareketi bazen mi yapıyor yoksa sürekli böyle mi duruyor?
Ben @Doğanay Y. ve @Ümit T. abiyi konuya yönlendirdim. Onlar sana teşhis koyacaktır. Ben şimdilik bir şey diyemiyorum. Sadece bir sorum olacak: Kuşunun ayağı bir sakatlık geçirdi mi? Ayağı herhangi bir yere sıkıştı mı?son 1 aydır böyle kaldırıyor iki patisini de
sakatlık geçirmedi bildiğim gördüğüm kadarıyla da bir yere sıkışmadı tek patisinide yapmıyor ikisinide yapıyor ama sol patisini daha çokBen @Doğanay Y. ve @Ümit T. abiyi konuya yönlendirdim. Onlar sana teşhis koyacaktır. Ben şimdilik bir şey diyemiyorum. Sadece bir sorum olacak: Kuşunun ayağı bir sakatlık geçirdi mi? Ayağı herhangi bir yere sıkıştı mı?
yaklaşık 1,5 yıldır benimle ama son 1 ay yapmaya başladı o yüzden endişelendimMerhaba, bu hareketi genelde ayak ısısını sağlamak, dinlerdirmek için yapıyorlar. Bunun haricinde kimi evcil kuşun öğrenilmiş bir hareketi bu ama tam anlamıyla sebebini ne yazık ki bilmiyorum. Bu konuda oldukça fazla araştırma yaptım fakat belirttiğim şeyler dışında yeni bir davranış olarak hiç değinilmemiş herhangi bir yerde. Sağlık sorunu değil diyebilirim çünkü benim kuşum 1,5 yıldır her gün yapıyor.
herhangi bir sorun görmedim ayağının altında yara yokAyağının altına baktınız mı hiç şişlik yara falan varmı. Bı ara komşu kuşunu bize emanet etmişti. Sürekli bı ayağını dinlendiriyor ya da kasiyordu. Dikkatli bakınca ayak altlarında yara olduğunu gördüm. Teramicin krem ile tedavi etmiştim. Sizinki de yara var mı bilmiyorum ama parazitlik bir durum olabilir