Pelet mi, Rasyon mu Karmaşası

Şimdi görsel olarak inceledim, kendi sitelerindeki çeşitlere de baktım. Sadece görsellere dayanarak sanki muhabbet ve forpus yemleri aynı gibi. Sultan ve cennet yemleri de aynı gibi. Yani renk ve boyut olarak bu 2 çeşit yem var. Yalnız anlamadığım şey, forpus yemi neden diğerlerinden daha pahalı. 🥲

Keşke içerik olarak net bir bilgimiz olsaydı. Firma şöyle bir açıklama yapmış, kullanılan malzemeler bütün yemlerde aynı fakat yüzdesi türe göre değişiyor gibi. Tabi kullanıcı olarak tam içeriği bilmek istiyor insan. Şimdi elimdeki yemi muhabbet kuşu yeminden ayıran şey nedir, ben aradaki fiyat farkını neye veriyorum? Bunu bilmek isterdim.
Hatta ürün üzerindeki etiketteki içerik de tam olarak net değil. Şöyle ki; ürün etiketinde herhangi bir hayvansal üründen bahsedilmemesine rağmen, sitedeki açıklamada hayvansal proteinler vs. gibi bir şey yazıyor.
Firmaya Whatsapp hattı üzerinden ulaşıp bunu sorduğumda etikette yazılması unutulmuş uyardığınız için teşekkürler filan demişlerdi. Yeni gelen paketteki etikette de yok öyle bir bilgi.

Son düzenleme:
Geri