Merhaba Birkaç gündür pelet yem karşıma çıkıyor biraz araştırdım ama kimisi vermezsen hayvanın ömrü kısalır kimiside gereksiz demiş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda almalı mıyım gözle görülür ne gibi faydası oluyor
pelet yem aslında en sağlıklısı. Tercih gibi düşünmek doğru değil çünkü iki üründe aynı anda farklı oranlarda sunulabilir. Örneğin %80 pelet %20 yem gibi. Pelet yem kuşların günlük alması gereken bir çok katkıyı da barındırdığından kafes kuşları için en idealidir. Sorun şu ki kuşlara alıştırması zordurMerhaba Birkaç gündür pelet yem karşıma çıkıyor biraz araştırdım ama kimisi vermezsen hayvanın ömrü kısalır kimiside gereksiz demiş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda almalı mıyım gözle görülür ne gibi faydası oluyor
Bizimkiler alışır diye düşünüyorum hocam yedikleri bişey yok maşallah o zaman alıp kullanmaya başlimpelet yem aslında en sağlıklısı. Tercih gibi düşünmek doğru değil çünkü iki üründe aynı anda farklı oranlarda sunulabilir. Örneğin %80 pelet %20 yem gibi. Pelet yem kuşların günlük alması gereken bir çok katkıyı da barındırdığından kafes kuşları için en idealidir. Sorun şu ki kuşlara alıştırması zordur
Pelet yem geldi direkt ayrı yemlikle verdim bir iki tane yedi dişi sonra bıraktılar ikiside dokunmadı yeme karıştırdım yemden ayikliyorlar mama olarak mi versem acaba suyla karıştırıp hocamHaberdar edin, merakla bekliyorum
demiştikPelet yem geldi direkt ayrı yemlikle verdim bir iki tane yedi dişi sonra bıraktılar ikiside dokunmadı yeme karıştırdım yemden ayikliyorlar mama olarak mi versem acaba suyla karıştırıp hocam
Hocam peki b14 ile b 18 farkı varmış b18 üreme dönemi içinmiş b14 genel olarak hep verilebilirmis b18 aldım ben bu bilgiyi öğrenmeden önce üremeye nasıl bir katkı sağlıyor yumurta kalitesine falan mı etki ediyordemiştik
Kuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni
Kuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni Kuşların diyetinin büyük parçası olan tohumlar; ihtiyaç duyulan doğru ürünler, takviyeler sunulmadığında yetersiz gelmektedir. Doğal olarak ana besin kaynaklı yaşanacak bir sorun, kuş sağlığını ve enerjik yapısını olumsuz etkileyecektir. Bunu garantiye...iyikus.com
Streamable Video hocam yemeye başladılar hafiften ıslattım hava güzel diye dışarı çıkardım iyi geldi başardım aynı zamanda 2. Kuluçka başlamak üzeredemiştik
Kuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni
Kuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni Kuşların diyetinin büyük parçası olan tohumlar; ihtiyaç duyulan doğru ürünler, takviyeler sunulmadığında yetersiz gelmektedir. Doğal olarak ana besin kaynaklı yaşanacak bir sorun, kuş sağlığını ve enerjik yapısını olumsuz etkileyecektir. Bunu garantiye...iyikus.com
kuluçka sürecinde yem oranını azaltmamak en faydalısı olur. Pelet yem de kullanın ancak normal yem de dursun mutlaka.Streamable Video hocam yemeye başladılar hafiften ıslattım hava güzel diye dışarı çıkardım iyi geldi başardım aynı zamanda 2. Kuluçka başlamak üzere
Öyle yapıyorum hocam her ikisini de taktım hangisini yemek isterlerse onu yesinler bunu hafif sulayarak koyduğum için normal yemin içine de normal şekilde çok az miktar koydumkuluçka sürecinde yem oranını azaltmamak en faydalısı olur. Pelet yem de kullanın ancak normal yem de dursun mutlaka.