Pelet yem

Cennetpapaganı1

iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşuma pelet yem alacağım nutribird olanı üstünde hep farklı yazılar var cennet papağanıma hangisini alıcam? G14 mü

Merhabalar. Aşağıda ki konuyu inceleyebilirsiniz.

Oyla 0
Nası kullanılır suyla mı karıştırılıyor?
Yem bu neden su ile karıştırılsın.:) Ülkemizde genel anlamıyla kuşlarımız tohum ile beslendiği için pelet yeme geçiş maceraları hüsran ile sonuçlanabiliyor.Sizde şansınızı deneyin.Şimdiki yem karışımının içerisine azar azar ekleyerek alışmasını sağlayın.

Oyla 0
Veteriner su ile mama yapın verin dedi :) ondan sordum aksilik kuşum yem yemiyo tüm tohumları yemleri aldım yemiyo peleti yiyeceğini sanmıyorum ama deniyeceğim

Oyla 0
Merhaba, cennet papağanları için pelet yem alıştırılacaksa yemini azaltarak ilave ederek gitmelisiniz. @Muratsani hocamın belirttiği konu linkini uygun bir zamanınızda incelemenizi öneririm.

Suyla karıştırın dediği yumurta maması olmalı. İlla su ile karıştırmakta gerekmiyor. Örnek basit bir tarif

Oyla 0
Demek sağlıklı bir şekilde gidebildiniz kliniğe... Sonuçlar ne oldu ? Kuşun durumu kronikleşmiş mi yoksa tedavisi olabilir mi ?

Oyla 0
Demek sağlıklı bir şekilde gidebildiniz kliniğe... Sonuçlar ne oldu ? Kuşun durumu kronikleşmiş mi yoksa tedavisi olabilir mi ?
Evet kuşum kötü baya. Eski sağlığına kavusamıyacakmış maalesef evdr kahroluyoruz ağlamaktan. Karaciğerlerinde büyüme kalpte büyüme (siroz) u varmıs hava keselerini göremedi film de nefes alması bile mucize felan dedi cok üzüldük. İlaçlar verdi 7-8 tane damla kullanıcaz mecburuz. :( 3 günümüz o kadar kötü geçti ki yaşayan bir ölüyüz artık

Oyla 0
Merhaba, cennet papağanları için pelet yem alıştırılacaksa yemini azaltarak ilave ederek gitmelisiniz. @Muratsani hocamın belirttiği konu linkini uygun bir zamanınızda incelemenizi öneririm.

Suyla karıştırın dediği yumurta maması olmalı. İlla su ile karıştırmakta gerekmiyor. Örnek basit bir tarif
Alırken skt tarihi sorun,şu an piyasada olanların çok uzun değil maalesef.
Evet özellikle belirttim teşekkür ederim

Oyla 0
Umarım yaşam kalitesini arttırma sansiniz olur. Verdiğiniz yem çekirdek ağırlıklıydi sanirim
Umarım riskli ama genede şansımı deniyeceğim ilaçlar onun bedenini daha kötü etmez ağır gelmez umarım :( yem yediremedim hiç bir şekilde çekirdek felan yiyordu sanırım ondan oldu anladık ama iş işten geçti Tek çaremiz dua

Oyla 0
Elle besleme mamasi ve aparatı alınız. Takviye verildiği sürece iyileşmesi saglanabilir. Bir de dal dariyi, tam buğday ekmeği es geçmiyor kuşlar. Eğer tüketim yoksa günü kurtarmak adina az oranda verilebilir

Oyla 0
Umarım riskli ama genede şansımı deniyeceğim ilaçlar onun bedenini daha kötü etmez ağır gelmez umarım :( yem yediremedim hiç bir şekilde çekirdek felan yiyordu sanırım ondan oldu anladık ama iş işten geçti Tek çaremiz dua
Megabakteri veya bakteriyel bir enfeksiyon yoksa yine durumunuz o kadar kötü değildir yani en azından umuyorum... Buradan da çekirdek zararlı değil diyenlere selam olsun :)
Maalesef ki ay çekirdeği bu kuşlara yemlerin içine konularak diretilen bir şey... Siz hekiminizin gösterdiği yolda ilerlemeye gayret edin umarım kuşunuzda toparlanmalar olur.

Oyla 0
Elle besleme mamasi ve aparatı alınız. Takviye verildiği sürece iyileşmesi saglanabilir. Bir de dal dariyi, tam buğday ekmeği es geçmiyor kuşlar. Eğer tüketim yoksa günü kurtarmak adina az oranda verilebilir
Tüketimi hiç yok büskivi cok seviyor o yüzden bu halde verdiklerime burun kıvırıyor büsküvi bekliyor. Tam buğday ekmeği sakıncalı olmaz mı? Doktor mayalı verme demisti. Dal darıyı denedim hiç yemedi

Oyla 0
Megabakteri veya bakteriyel bir enfeksiyon yoksa yine durumunuz o kadar kötü değildir yani en azından umuyorum... Buradan da çekirdek zararlı değil diyenlere selam olsun :)
Maalesef ki ay çekirdeği bu kuşlara yemlerin içine konularak diretilen bir şey... Siz hekiminizin gösterdiği yolda ilerlemeye gayret edin umarım kuşunuzda toparlanmalar olur.
Bakteri cıktı dışkı örneği aldılar sağlam yeri yok gibi :( o kadar kötü şeyler söyledi ki doktor neye inanıcamı şaşırdım. 8 tane ilaç verdi vucudu kaldırmaz diye korkuyorum 40 gr.

Oyla 0
Karaciğer çift taraflı büyüme
evet selam olsun :) :( sirkede aynı şekilde bir doktor sirke tehlikeli dedi diğer doktor sirke icirin diyor neye inanıcağımızı şaşırdık

Oyla 0
Geri