izmir_muhabbet_kusu_
iyikus.com Üyesi
okPelet yem 'genellikle' kuşların hemen yediği birşey olmadığı için size konuları ekledim. Tek pelet verdiğinizde de, yemlerin içindeki peleti de kuşunuz hemen yemeyecektir.
tşk ama bende sadece bu yem var oradaki pelet yemleri hiç yemiyorlarForumda mevcut olan konuları aşağıya ekliyorum. Göz atmak işinize yarayabilir belki, arama kısmından da yardım alabilirsiniz. İyi günler
Muhabbet Kuşları - Pelet Yeme Geçiş Deneyimim
Öncelikle muhabbetler için olan Versele Laga B14-B18 bulunmadığı için,yine aynı markanın küçük paraketler için üretilen G14;Kanarya,saka ve finchler için olan C15 ürünlerini kullandığımı belirteyim.Ben olurda stok sıkıntısı olursa diye 2 paket aldım.Sorduğum veteriner ikiside olabilir...iyikus.com
Muhabbet Kuşları - Pelet Yem/Tohum Karışık Beslenme
Merhabalar,daha önce Psittacus micro pelet yem denemesi yapmıştım.Hatta talimatlara uygun 40 gün denedim ama Bulut sadece pelete alışmadı maalesef.Çok küçük taneliydi ondan da olabilir.Şimdi versele pelet yem alıp tekrar denemek istiyorum ama sırf pelete dönmemiz zor görünüyor.Karışık konunca...iyikus.com
tşkAniden hızlıca olacak bir süreç değil uzun bir süreç. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor bence.
Pelet yem 'genellikle' kuşların hemen yediği birşey olmadığı için size konuları ekledim. Tek pelet verdiğinizde de, yemlerin içindeki peleti de kuşunuz hemen yemeyecektir.tşk ama bende sadece bu yem var oradaki pelet yemleri hiç yemiyorlar
okPelet yem 'genellikle' kuşların hemen yediği birşey olmadığı için size konuları ekledim. Tek pelet verdiğinizde de, yemlerin içindeki peleti de kuşunuz hemen yemeyecektir.