Perde yöntemi işe yarar mı

minikmichael

Forum Sakini
Ben deniyorum herkes ele alıştırmak için öneriyodu ama benim papağanım perdeye tırnaklarını geçirip durabiliyo nasıl olacak anlamadım. Özellikle duramayacağı tarzdan perde seçmiştim. Başka bi yöntemi var mı bu ele alıştırmanın

ben perdeyi arkama alıp, bana bakacağı şekilde konumlanıyorum. Camda da duramadığından elimi dalmış gibi kandırıyorum. Bu sayede daha kolay oluyor.

Oyla 1
Sultan papağanı hakkında fazla bilgim yok ama kovalama taktide iyi ama 1 saat bile alabılır peki nasıl yapılıyor kafestiki tünekleri kaldırıyozz kafeste duracağı bir yer yok olcak sonra nazikçe parmamızı uzatacakız kaçaçak ısrarla ama nazikçe devam yorulack sonra ele binmeye başlıcak devam en son elden korkmayana kadar devam ve enson çeşitli ödüller verin

Oyla 0
Sultan papağanı hakkında fazla bilgim yok ama kovalama taktide iyi ama 1 saat bile alabılır peki nasıl yapılıyor kafestiki tünekleri kaldırıyozz kafeste duracağı bir yer yok olcak sonra nazikçe parmamızı uzatacakız kaçaçak ısrarla ama nazikçe devam yorulack sonra ele binmeye başlıcak devam en son elden korkmayana kadar devam ve enson çeşitli ödüller verin
Kafeste kaçmaya çalışırken zarar görebilir ve o şekilde zorla yakalamak doğru değil bence. Perde yönteminde bile kaç kez düşündüm zarar görür mü diye. Onu da omzumdayken denedim elimi uzattım 3 4 kez sonra direkt perdeye kondu nasıl oldu anlamadım

Oyla 0
Geri