Ne demek.
Mineral takviyesi olarak Natural’ın Vitamineral ürünü var toz halinde ama muhabbet kuşları güvercinler gibi çok sık tüketmiyor.Kuş kumu gibi bir kaba da konulabiliyor mamaya da katılıyor ama dediğim gibi çok tüketim olmuyor.
@Doğanay Y. hocam halihazırda kullanıyor diye biliyorum.Ayhan Otçuoğlu’nun bir videosu var tüy sorunları ile alakalı izlemenizi tavsiye ederim.Özellikle ÇİNKO takviyeli bir mineral takviyesinin işe yaradığını söylüyor.Onun kullandığı ürün Depomino ama piyasada bulunmuyor.Muadili olan BAVİMİX DEPOMİNO var içerikler tıpa tıp aynı.Bununla alakalı da bir konu açılmıştı forumda onu eklerim nasıl kullanacağınız detaylı bir şekilde yazıyor.
Ayhan hocadan faydalı bir video iyi seyirler...
iyikus.com
Merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olacaktı. Belki biliyorsunuzdur benim bir tane beyaz kuşum vardı ve tüy sorunu vardı onun için internetten bu ürünü sipariş ettim içinde mineral ve iz element(özellikle çinko) olduğu için bu ürünü seçtim. Ama maalesef ürünün geldiği gün kuşum hayatını...
iyikus.com
Protein mevzusuna gelirsek de protein ihtiyacını siz çok rahat karşılayabilirsiniz eldeki doğal ürünlerlerle(YUMURTA) ama yinede piyasada olan tanıdığım üretici abilerinde kullandığı Röhnfried K+K Protein Tozu kullanılabilir.Ya da aminoasit(protein) takviyesi olan Versele Laga Omniform gibi.
Muhabbet Kuşları için Proteinler ve Enerji ile İlişkileri Protein Nedir? Proteinler aslında; karbon, hidrojen, oksijen, azotun, diğer eser elementlerin bileşimi ve peptit bağlarının uzun zincirine bağlanan amino asitlerin farklı bir kombinasyonudur. 22 farklı amino asiti vardır, bunların 12 si...
iyikus.com
Muhabbet Kuşlarında proteinin önemi Hayvanların vücudundaki kasların yapı taşı proteindir. Ancak hayvanlar için proteinin önemi bundan çok ötedir. İç organların çok ciddi kısmı proteinden oluşmaktadır. Ayrıca vücuttaki tüm reaksiyonlar, protein yapıdaki hormon ve enzimlerin kontrolünde...
iyikus.com
Kanaryalar için Vitamin, Aminoasit ve Proteinin önemi Bir canlı besliyorsak ve onları kafese kapatıyorsak bütün ihtiyaçlarını karşılayabildiğimizden emin olmamız gerekir. Bu nedenle bu yola baş koyup kuş sahiplenmişseniz, mutlaka temiz tohumlar, vitaminler, aminoasit ve protein destekli bir...
iyikus.com
Merhabalar son günlerde birkaç postta okudum kuşlara aminoasitler düzenli olarak verilmelidir diye. Aminoasitlerden kastınız nedir? Ne gibi faydaları vardır? Ve önerdiğiniz marka varmıdır?
iyikus.com