Probiyotik aldım fakat böyle bişey geldi

minikmichael

Forum Sakini
İlk kez internetten probiyotik alıyorum a4 kağıdından çıktı alıp yapıştırmışlar gibi ve kabın içindeki toz da her yere yayılmış sizce güvenilir mi20210218_130825.jpg

Ekli dosyalar

• 20210218_130952.jpg
    20210218_130952.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 11
Bölünmüş ürün orijinal ambalaj da gönderilmez çakma değil yani...

Oyla 0
Orası öyle ama güvenilir görünmüyo bölünmemiş halini alsam da 2 kuşum var çoğu çöpe gider
Çoğumuz böyle kullanıyoruz. Akyol'dan da alsanız benzer biçimde geliyor. Aslında müşteriye jest yapmak için uğraşmışlar. Yani gerçek üründen minyatür örnekler gibi düşünün. Siz yine de içine bakarak dikkatli kullanın. Bölünmüş ürün genelde şeffaf poşette oluyor ve bu tarz en makulü.

Oyla 0
İçeriğinin kalitesini nasıl anlayabilirim ya da tarihinin geçip geçmediğini
Son kullanma tarihi yazmışlar fakat yine de emin olmak istiyorum

Oyla 0
09/22 yazıyor etiketinde. Açıkçası normalde poşetle bile gönderim oluyor, Sargun hocamında söylediği gibi; özenmişler :)

Genelde birçok toz ürünün en büyük sorunu, nem alarak tanelik özelliğini yitirmesidir. Ciddi nemlenmeler topaklanmalara sebep olur.

Evinizde kullandığınız tuzu düşünün, nemsiz hali akıcı ve tane tanedir. Nemlendiğinde ise akıcılığı ve görünümü değişmektedir.

Oyla 0
Teşekkür ederim yanıtlayan herkese. Acemi olduğumdan normali nasıl oluyo bilmiyodum.
Ölçüyü nasıl ayarlamam gerek 5 silme çay kaşığı 5gr olarak hesaplanır mı

Oyla 0
Teşekkür ederim yanıtlayan herkese. Acemi olduğumdan normali nasıl oluyo bilmiyodum.
Ölçüyü nasıl ayarlamam gerek 5 silme çay kaşığı 5gr olarak hesaplanır mı
Tam dolu suluğa(100 ml) çay kaşığının ucuyla yani bir pirinç tanesi olarak düşünebilirsiniz.

Oyla 0
Geri