probiyotik bird bozulduğunu nasıl anlarım

selenaylgn

iyikus.com Üyesi
bildiğim kadarıyla probiyotik zaten kötü kokuyormuş kokudan dolayı anlayamadım şubat ayında aldım bozulmuşmudur hiç güneş görmeyen bir rafta duruyo ağzı kapalı bir şekilde biyologun kus evi diye bi sayfadan almıstım tamer hocadan. Ona attım 6 ay kullanımı öneriyoruz 1 ay daha kullanın yenisini gönderelim sorun yok dedi ama emin olamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210709-000647.jpg
    Screenshot_20210709-000647.jpg
    298.2 KB · Görüntüleme: 10
Probiacti bird bozulduğunda içerisinde katı tabakalar, tortular oluşuyor. Bu şekilde gözlemleyebilirsiniz.

Oyla 0
Probiacti bird bozulduğunda içerisinde katı tabakalar, tortular oluşuyor. Bu şekilde gözlemleyebilirsiniz.
Aslında sıvı bir probiyotik olduğu için tam olarak bozuldu diyemeyiz. İçerisindeki bakteriler canlı bakteriler olduğundan kaynaklı normal bir durum. Kolonileşmiş bakteriler de diyebiliriz...

Oyla 0
İçindeki beyaz pütürlenmeler normal. Bozulma işareti değil. Kendi kokusu zaten ekşimsi. Tavsiyem probiyotiği bölmeniz ve suya karıştırma sırasında şişedeki probiyotiğe çok hava aldırmamanız. Bakteri oksijeni sever. Kullanım sonrası dışkı kontrolü yapabilirsiniz.

Oyla 0
Aslında sıvı bir probiyotik olduğu için tam olarak bozuldu diyemeyiz. İçerisindeki bakteriler canlı bakteriler olduğundan kaynaklı normal bir durum. Kolonileşmiş bakteriler de diyebiliriz...
Benim probiacti bird ün son kullanma tarihi geçtiğinde oluşmuştu tortular. O nedenle söyledim bilmiyordum.

Oyla 0
Geri