Probiyotik Bozuldu mu Sizce

Ereennn44

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar bu probiyotik ilk aldığımda bu kadar kötü kokmuyordu şimdi acayip bir koku var sıcaktan bozulmuş olabilir mi ne yapmak lazım

Ekli dosyalar

• A639EC7C-9326-42EB-AB6D-D504CF3CAF1C.jpeg
    A639EC7C-9326-42EB-AB6D-D504CF3CAF1C.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 7
probiyotikler canlı organizmalardan oluştuğundan süreçte ufak değişimler kabul edilebilir. ana yoğun kekiğimsi kokusunu yitirmemiş ise bozulmuş olma olasılığı düşük.

Oyla 0
probiyotikler canlı organizmalardan oluştuğundan süreçte ufak değişimler kabul edilebilir. ana yoğun kekiğimsi kokusunu yitirmemiş ise bozulmuş olma olasılığı düşük.
Acayip mide bulandırıcı bir kokusu var dolabın içinde duruyordu dolabı açınca bile kokuyu duyuyorum başta da kötü kokuyordu ancak bu kadar değildi

Oyla 0
probiyotikler canlı organizmalardan oluştuğundan süreçte ufak değişimler kabul edilebilir. ana yoğun kekiğimsi kokusunu yitirmemiş ise bozulmuş
Yenisini alsam yine bozulacak bunları buz dolabında mı saklamak gerekli ne yapmamız lazım vitaminlerde aynı dolapta probiyotik bozulduysa onlarda bozulmuştur

Oyla 0
Bozulmuştur atın gitsin. Bir dahakine ürünleri buzdolabına koyun. Benim yem, mama, vitamin, probiyotik vs. hepsi yaz kış buzdolabındadır. Şimdiye kadar bozulma görmedim hiçbir üründe..

Oyla 0
Geri