Probiyotik kullanım önerisi

Uygun ürünlerden biri olan Diazyme var fakat ben pek memnun değilim. Daha doğrusu işe yaradığını pek düşünmüyorum.
röhnfried entrobac, Deli Nature Flora+ Probiyotik ve Prebiyotik önerebilirim.

Oyla 0
Ben gutfeel kullanıyorum ve çok memnunum. Hem probiyotik hem prebiyotik yani sinbiyotiktir. Bu ürün beşeri yani insanlar için olan bir ürün. Ancak kuşlar için olan ürünlerden bir farkı yok tek fark kalite. İçeriğine bakarsanız oldukça güzel bakterileri kombine etmişler. Ve kuşlarda kullanılmasının hiç bir sakıncası yok bana göre...

Not : Vitaminler, probiyotikler, antibiyotikler dahi bütün canlılar için evrenseldir ;) Doğru dozajda kullanıldıktan sonra bütün ürünler kuşlarda kullanılabilir. Yalnız buradaki tek püf nokta bu ürünleri kuşlarda kullanırken içeriğindeki etken maddeleri ve yardımcı maddeleri diğer kuş ürünleriyle karşılaştırmak önemli. Mesela bir ürünün içeriğinde yardımcı madde olarak laktoz var ise o üründen uzak durun. Çünkü laktoz kuşlara zararlı. Aynı şekilde her kuş ürününede güvenmeyin yine içeriğine bakın çünkü bazı kuşlar için satılan ürünlerin içeriğinde insan ürünlerinde olduğundan daha fazla zararlı madde bulunuyor. Bunuda dip not olarak düşmek istedim :)

Oyla 0
Geri