Teşekkür ederim.100 ml suluğa 1 pirinç tanesi kadar katmanız yeterli olacaktır..
Rica ederim. Bir sonraki alışınızda farklı bir probiyotik almanızı tavsiye ederim. Forum olarak önermediğimiz bir ürün..Teşekkür ederim.
Hangisini tavsiye edersiniz acaba?Rica ederim. Bir sonraki alışınızda farklı bir probiyotik almanızı tavsiye ederim. Forum olarak önermediğimiz bir ürün..
Teşekkür ederim. Bir sonraki tercihim bunlardan biri olacak.Röhnfried Entrobac güzel bir üründür, dışkıları güzel toparlıyor. Bunun yanında Versele Laga Oro-Digest, Deli Nature Flora+ da tercih edebilirsiniz. Zamanında hazırlamış olduğum konunun linkini de bırakayım, yardımı dokunabilir.
Yem,Mama,Vitamin-Aminoasit-Elektrolit Kısacası Tüm Beslenme ve Sağlık İçin En İyi Tercihler
Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki her ne kadar kuşlarımıza kimyasal vermek istemesek de yine de onların kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacağı şeyler var. Bunları da bizim takviye olarak vermemiz gerekiyor. Aşağıya ürünleri ekledim. Kategorilerindeki yüksek sınıf ürünleridir... Genel...iyikus.com
Bu biraz yarım gramdan azıcık fazla. Kaşıkta tam ayarlayamadım ama neredeyse böyle evet
Yani normal bi Suluğa yarım çay kaşığı mı?Kullanım yanlış tarif ediliyor. Yarım gr civarı kullanılmalıdır.
Yarım gramda neredeyse çay kaşığının yarısıdır
1 g toz ölçüyle ne kadar?
Sağlıklı teyidi ürün üzerinde yazan şeklidir.
1 lt suya 5 gr önerilir. 200 g suluk kullanılıyorsa yaklaşık 0,70 kullanmak gerekir.
Anladım. Teşekkür ederim.Tepeleme değil ama. 0,3-0,5 oranında