Probiyotik önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba arkadaşlar ben probiacti bird kullanıyorum ve son kullanma tarihi yaklaştı 1 ay kaldı o yüzden değiştiricem farklı bir şey almak istiyorum röhnfriedinki karşıma çıktı sizce nasıl kaliteli mi? Teşekkürler.

@Akifcik @Doğanay Y. @Ufuk kygsz çok teşekkürler abilerim o dediğiniz probiyotiği alacağım teşekkür ederim. Nasıl bir probiyotiktir hepiniz aynısını yazmışsınız çok mu iyi? Röhnfried zaten kaliteli bir marka onu biliyorum bir de 25 gr alacağım ve tek kuş besliyorum yeterli gelir mi uzun süre götürür mü? Nasıl kullanmam lazım

Oyla 0
Açıkçası probiyotik ve mineraller gibi ek katkıların faydaları gözle görmek imkansız denilebilir. Yararlı olduğunu bildiğimiz için kullanmak gerektiğini söylemek daha uygun olur. Gözle görülür bir fark yaratmıyor probiyotikler.

Oyla 0
Açıkçası probiyotik ve mineraller gibi ek katkıların faydaları gözle görmek imkansız denilebilir. Yararlı olduğunu bildiğimiz için kullanmak gerektiğini söylemek daha uygun olur. Gözle görülür bir fark yaratmıyor probiyotikler.
Abi peki şu anda kullandığım probiactiden iyimidir probiactide sadece 1 tip bakteri var gibi bir şey söylemiştiniz galiba peki bu röhnfried daha mı fazla tip bakteri barındırıyor? Birde ben 25 gr alacağım tek kuşum var yeterli olur mu? Nasıl kullanmam gerekiyor ben sıvı kullandım hep ama bu toz galiba

Oyla 0
bence daha kapsamlı bir ürün entrobac. Önerilen kullanımı tam dolu suluğa 1 gr ama bence çok fazla. Yarım gram kullanıyorum ben suda ya da mamada. Bir süre götürecektir. Sitemizde arkadaşların bölüp verebileceği üründe değerlendirilebilir. Cactus-...

Oyla 0
Entrobac'ı önermemin sebebi dışkıları inanılmaz iyi toparlıyor. İshali 5 günlük kullanım sonunda elektrolit kullanmama gerek kalmadan geçirdi. Hamilelik sürecinde olan Dişinin dışkılarında bile yüksek derecede toparlamaları gerçekleştiriyor diyebilirim.

Ben tam dolu suluğa, yarım gram yani hemen hemen çay kaşığının yarısı kadar ekliyorum. 25 gramı 0.5 gr ölçüsünde kullanırsan, 50 kullanım eder. Haftada 2 kez versen yanlış hesaplamadıydam en az 3-4 ay gidecektir.

Oyla 0
Entrobac'ı önermemin sebebi dışkıları inanılmaz iyi toparlıyor. İshali 5 günlük kullanım sonunda elektrolit kullanmama gerek kalmadan geçirdi. Hamilelik sürecinde olan Dişinin dışkılarında bile yüksek derecede toparlamaları gerçekleştiriyor diyebilirim.

Ben tam dolu suluğa, yarım gram yani hemen hemen çay kaşığının yarısı kadar ekliyorum. 25 gramı 0.5 gr ölçüsünde kullanırsan, 50 kullanım eder. Haftada 2 kez versen yanlış hesaplamadıydam en az 3-4 ay gidecektir.
Çok teşekkür ederim abi. Ben de o gramajı kullanayım o zaman sağolun. @Doğanay Y. Abi sana da teşekkür ederim iyiki varsınız

Oyla 0
Geri