Entrobach olabilir.Merhaba arkadaşlar ben probiacti bird kullanıyorum ve son kullanma tarihi yaklaştı 1 ay kaldı o yüzden değiştiricem farklı bir şey almak istiyorum röhnfriedinki karşıma çıktı sizce nasıl kaliteli mi? Teşekkürler.
Abi peki şu anda kullandığım probiactiden iyimidir probiactide sadece 1 tip bakteri var gibi bir şey söylemiştiniz galiba peki bu röhnfried daha mı fazla tip bakteri barındırıyor? Birde ben 25 gr alacağım tek kuşum var yeterli olur mu? Nasıl kullanmam gerekiyor ben sıvı kullandım hep ama bu toz galibaAçıkçası probiyotik ve mineraller gibi ek katkıların faydaları gözle görmek imkansız denilebilir. Yararlı olduğunu bildiğimiz için kullanmak gerektiğini söylemek daha uygun olur. Gözle görülür bir fark yaratmıyor probiyotikler.
Çok teşekkür ederim abi. Ben de o gramajı kullanayım o zaman sağolun. @Doğanay Y. Abi sana da teşekkür ederim iyiki varsınızEntrobac'ı önermemin sebebi dışkıları inanılmaz iyi toparlıyor. İshali 5 günlük kullanım sonunda elektrolit kullanmama gerek kalmadan geçirdi. Hamilelik sürecinde olan Dişinin dışkılarında bile yüksek derecede toparlamaları gerçekleştiriyor diyebilirim.
Ben tam dolu suluğa, yarım gram yani hemen hemen çay kaşığının yarısı kadar ekliyorum. 25 gramı 0.5 gr ölçüsünde kullanırsan, 50 kullanım eder. Haftada 2 kez versen yanlış hesaplamadıydam en az 3-4 ay gidecektir.