Probiyotik ve elektrolit

Taha Avcu

Yasaklanmış Kişilik
Merhaba. Bir çift kuşum var. Bunlara mama vitamin tarzı ürünleri ve bakımları veriyorum. Ama hiç probiyotik ve elektrolit vermedim. Bizim petshopta sadece avi-diar var. Forumlarda gördüğüm kadarıyla probiyotik olarak içme suyuna kuru maya karıştırabiliriz. Elektrolit olarak suya şeker tuz karbonat ve elma sirkesi ile karışım yapabiliriz. Kuşlarımda Allah'a şükür ishal falan yok. Ama 1-2 kez de olsa kullansam iyi olur diye düşündüm. Sizce doğal tarifler işimi görür mü yoksa avi-diar mı alsam iyi olur

Ev yapımı elektrolit pek yararlı olmayacaktır. Eczaneden ge-oral alın fiyatı 5-6 TL civarı olması gerek. Probiyotik konusuna gelirsek kuru maya kullanan var evet. Bir alternatif diyebiliriz kuru mayaya. Ama onun yerine piyasada 30-35 tl civarında orta düzey probiyotikler var. Bir çift kuşa 1 yıl yeter. Şu sıralar Probiacti Bird tavsiyesini sık sık görüyorum. Açıkçası elimdeki probiyotik bitince ben de Probiacti Bird ürününü deneyeceğim.

Oyla 0
Teşekkürler. Birde benim kuşlar buğday cimini yemiyor nasıl alıştırabilirim. Üzerine yem serptim. Mamaya karıştırdım. Yemediler.

Oyla 0
Merhaba, arkadaşlarım gerekli cevapları yazmışlar. Buğday çimini bende alıştıramadım maalesef. Yemeyince yemiyor kimisi. Mama içine ekleyip süreçte denemelerini beklemekten başka çareniz yok.

Ev yapımı elektrolit ben arada kullanıyorum. İyi oran hazırlanırsa etkisi oluyor. 2 gün üst üste kullandığımda gözle görülür farkları gördüğümü söyleyebilirim

Oyla 0
Merhaba, arkadaşlarım gerekli cevapları yazmışlar. Buğday çimini bende alıştıramadım maalesef. Yemeyince yemiyor kimisi. Mama içine ekleyip süreçte denemelerini beklemekten başka çareniz yok.

Ev yapımı elektrolit ben arada kullanıyorum. İyi oran hazırlanırsa etkisi oluyor. 2 gün üst üste kullandığımda gözle görülür farkları gördüğümü söyleyebilirim
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Oyla 0
Geri