cicikuss_4
Forum Sakini
Elimde enterobact probiyotik, gerwit w, tolyamin forte var. Bunları haftada kaçar kere ve hangi aralıklarla kullanmalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
O zaman bende bu programınızı deneyeyim. Şuan tüydeyiz o yüzden tolyemin vereyim. Biraz ishalimiz var programınızı kaydırıp probiyotik ile başkatayım yarın. Teşekkür ederim. Sizce haftada 2 probiyotik yeterli geliyor mu peki?Bir ara, benim uygulamış olduğum programEkli dosyayı görüntüle 16828
Tollyamin'i her hafta vermeyebilirsiniz fakat B vitaminleri vücutta depolanmadan dışkı ile direkt olarak atıldığı için ben her hafta veriyorum. Kuşlarda bir anormallik ya da dışkı bozulması vs. ile karşılaşmadım. Tabi her hafta verip vermemek sizin kararınız.
Tamam çok sağ olun yardımınız içinnBen, probiyotiği önlem olarak kullanacaksam haftada 1 kez veriyorum. Fakat kuşum ishal vs. gibi bağırsak sorunları geçirdiğinde, tüm takviyeleri kesip, 2 gün temiz su verdikten sonra 4-5 gün ara vermeden probiyotik takviyesi veriyorum. Entrobac sağolsun dışkıyı 4. günde tamamen toparlıyor.
Kuşunuz tüyde ise, Tollyamin'i aralıklarla haftada 3 kez verebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.