Probiyotik

Biryerde rastladım sultan papağanı ve muhabbet kuşları için probiyotik önerisinde. Bunlar iyi mi? Mantıklı mı?Ekli dosyayı görüntüle 9682
Eveet mantıklı özelikle probiacti bird çok iyi ve kaliteli ben kullanıyorum hem de sıvı yani daha iyi onu internetten alabilirsiniz ben kullanıyorum biraz ekşimsi kokuyor ama suluga damlatinca gidjyor kokusu çok iyi yani kaliteli ama kefir vermek doğru değil diye düşünüyorum

Oyla 0
Rüştü hocam kefiri laktoz yüzünden önermiyorlar başka bir zararı var mı bilmiyorum. Laktozsuz kefirde var nitekim bence kullanılabilir gibi geliyor. Bu listedekilerin haricinde 100 ml Suluğa çay kasiginin ucuyla kuru ekmek mayası konulursa oda probiyotik işlevi görüyor. Bu sitede de zamanında oneriliyordu. Ancak diğerleri hakkında bir bilgim yok.

Oyla 0
Rüştü hocam kefiri laktoz yüzünden önermiyorlar başka bir zararı var mı bilmiyorum. Laktozsuz kefirde var nitekim bence kullanılabilir gibi geliyor. Bu listedekilerin haricinde 100 ml Suluğa çay kasiginin ucuyla kuru ekmek mayası konulursa oda probiyotik işlevi görüyor. Bu sitede de zamanında oneriliyordu. Ancak diğerleri hakkında bir bilgim yok.
Evet şu an bende prebiyotik olarak kuru maya kullanıyorum iş görüyor ve yararını gördüm.

Oyla 0
Kefir verilmemelidir. Diğer ürünleri almak yerine sabit bir probiyotik yeterli olacaktır.

Oyla 0
Geri