Cok fazla gramajları. 100 150 gramlik işimi görecektir benim.Bu markanın hiç bir ürününü tavsiye etmiyorum. Cede yada versele laga marka mama kullanın.
Gold wings nasil marka?Bu markanın hiç bir ürününü tavsiye etmiyorum. Cede yada versele laga marka mama kullanın.
Oda kötü. Kuşlar pek tüketmezler. Versele laga ve cedenin 500gr bölünmüş olarak satılıyor.Gold wings nasil marka?
7 aylık bir muhabbet kuşum var. Sizce rotipet denemem uygun olur mu?Quik markasının ben gurme yemini ve mamasını deneyimledim. Kuşlar severek tüketiyorlardı. Onların tercihleri önemli. En pahalı mamalardan ola versele laga tüketmiyorlar mesela. Bunun yerine ben rotipet almanızı önereyim. Bir tık daha iyidir ve uygun fiyatlıdır. Özellikle hepsiburada da
Rotipetin 4 kg lık mamasından 2 kova bitirdim. Çok başarılı bir mama diyemem ama genel anlamda kuşlar silip süpürdü. Küçük ölçekli deneyebilirsiniz. İnceleme konum,7 aylık bir muhabbet kuşum var. Sizce rotipet denemem uygun olur mu?
Quik markasının ben gurme yemini ve mamasını deneyimledim. Kuşlar severek tüketiyorlardı. Onların tercihleri önemli. En pahalı mamalardan ola versele laga tüketmiyorlar mesela. Bunun yerine ben rotipet almanızı önereyim. Bir tık daha iyidir ve uygun fiyatlıdır. Özellikle hepsiburada da
Rotipet benden geçti işin aslı. 2019 da kullanımı bıraktım şuan ne haldedir bilemiyorum. Dediğine katılıyorum ki en dikkat ettiğim şeyler bunlar. Konunada mama hazırlama şeklim 1 kaşık kullanım. Buda aynı anda bir çok kuşa veriyordum. Önemli olan taze sebze ve katkılar. Mama biraz benim için nem dengeleyici ve yumurta haşlamayı azaltmak için kullandığım bir ürün. Tabi artılarını biliyorum.Doğanay kuşların severek tüketmeleri ve tercihleri önemli tabiki Ancak burada çok ince bir çizgi var, eğer mamalarda kuşları cezbedicek tatlı şekerli şeyler kullanmışlarsa kuşlar o mamayı tabiki tercih eder. Ama bu tarz mamaları kullanırsak bir süre sonra kursak mantarı veya başka iç hastalık olması kaçınılmazdır..... Önce içerik güzel/uygun olucak, sonra taze olucak, sonra temiz olucak, ancak daha sonra kuşların severek tüketmelerine bakılır
Rotipet benden geçti işin aslı. 2019 da kullanımı bıraktım şuan ne haldedir bilemiyorum. Dediğine katılıyorum ki en dikkat ettiğim şeyler bunlar. Konunada mama hazırlama şeklim 1 kaşık kullanım. Buda aynı anda bir çok kuşa veriyordum. Önemli olan taze sebze ve katkılar. Mama biraz benim için nem dengeleyici ve yumurta haşlamayı azaltmak için kullandığım bir ürün. Tabi artılarını biliyorum.
Pak mamada tercih edilebilir düşünülürse bu kulvarda.
Şuan quiko ve deli nature maması kullanıyorum
Bu markaların kurusu varsa deniyeceğim mutlaka