Röhnfied Bt Amin forte

Rüştü Okumuş

Çevirmen
Bu ürünün gerçekten iyi olup olmadığı noktasında endişeye düştüm. Daha önce Ümit Bey'de içeriğindeki bir maddeden dolayı önermediğini söylemişti. Daha iyisi var mı? Yani hem elektrolit hem b vitamini yerine geçen?

Çözüm
Tollisan Med Tolyamin forte bu kulvarda ki en iyi ürün. Ben oldukça faydasını gördüm kullandığım 1 yıllık süreçte.
Benzer önerebileceğim başka bir ürün yok maalesef.
tollyamin-icerik.jpg
değerleri yakın olsa da fayda sağlayan marka bende bu oldu. Birde show jumbo besliyordum o süreçte.
Tollisan Med Tolyamin forte bu kulvarda ki en iyi ürün. Ben oldukça faydasını gördüm kullandığım 1 yıllık süreçte.
Benzer önerebileceğim başka bir ürün yok maalesef.
tollyamin-icerik.jpg
değerleri yakın olsa da fayda sağlayan marka bende bu oldu. Birde show jumbo besliyordum o süreçte.

Oyla 0
Çözüm
Dayanamadım ve diğer kullandığım ürünlerin yanına ben de Tollisan Med Tolyamin Forte aldım. Çok pahalı o yüzden çok ekonomik olmasa da SKT göz önünde bulundurarak "Bölünmüş" almayı tercih ettim.

Hobi Aminovit-B Tüy-Karaciğer-Kas Düzenleyici Multivitamini incelemenizi tavsiye ederim. Çok yakın özellikleri var. Epeydir kullanıyorum herhangi bir şikayetim olmadı.

Son düzenleme:
Oyla 0
Quiko Mix Forte BT'de incelenebilir. Bu tip ürünler fiyatını hak ediyor mu derseniz tabi ki etmiyor :) Aslında uygun üretildiği yerde ama kur çok etkiliyor bizde. Vazgeçilmez ürünler değil.

Birde
Quiko Chlorella var. Farklı bir seçenek ama zengin içeriğe sahip. Kullanmadım lakin denenebilir.

Son düzenleme:
Oyla 0
Quiko Mix Forte BT'de incelenebilir. Bu tip ürünler fiyatını hak ediyor mu derseniz tabi ki etmiyor :) Aslında uygun üretildiği yerde ama kur çok etkiliyor bizde. Vazgeçilmez ürünler değil.

Birde
Quiko Chlorella var. Farklı bir seçenek ama zengin içeriğe sahip. Kullanmadım lakin denenebilir.
Quiko’nun sitesi var mı? Bulamadım.

Oyla 0
Geri