Röhnfried Sedochol Hakkında

Zeynep Altılar

Yasaklanmış Kişilik
Ayrıca şu an elimde Gerwit W var. Gerwit varken ekstra olarak buna ihtiyaç olur mu?
@Ümit T. abiden alıntı:

Röhnfried Gervit-W içerik;

A vitamini 1.000.000 IU,
C vitamini 1000 mg,
D3 vitamini 170.000 IU,
E vitamini 2000 mg,
K3 vitamini 500 mg,
B1 vitamini 220mg,
B2 vitamini 1000mg,
B3 vitamini 1500mg,
B4 vitamini 20.000 mg,
B5 vitamini 636 mg,
B6 vitamini 200mg,
B7 vitamini (biotin) 1000μg,
B8 vitamini 500 mg,
B9 vitamini 4 mg,
B12 vitamini 1000 μg,

L-karnitin 42 mg,
Betain 4.000 mg,

Su,
Sorbitol,
Disodyum fosfat.

Göründüğü üzere gervitte sadece l karnitn var. Bt amin fortede ise yeterli amino asitler yok. Esansiyel amino asitleri google'dan bak. Bu esansiyel amino asitlerin tamamı besinler ile alınması gereken amino asitler. Bu iki üründe bu amino asitleri karşılamıyor ;)

Oyla 0
BT Amin Forte değil ki benim söylediğim ürün. BT almayacağım zaten. Önerilmediğini gördüm.
Ben de gervit w'nin içeriğini kopyaladım attım, bt amin forteyle ilgili cümle sadece aşağıda geçiyor.
"Esansiyel amino asitlerin tamamı besinler ile alınması gereken amino asitler. Bu iki üründe bu amino asitleri karşılamıyor." yani Röhnfried GERVİT W yeterli amino asiti karşılayamadığından almanız daha iyi olur fakat daha iyi ürünler olabilir.

Bahsettiğiniz üründe bazı temel amino asitler(Metionin gibi) var yani hayvan vücudunun sentezleyemediği, bunları besinlerle alması gerek insan gibi.

Oyla 0
Kaan'cım. Üyeliğini tekrar tekrar banlıyorum. Bu tip çalışmalar yerine vazgeçmeni öneririm. iyikus.com için senin sürecin bitmiştir. Hoşçakal

Oyla 0
Ne olursa olsun fark etmez. Diğer forumlarda da yetkin birileri er geç cevap yazacaktır. Burada bir saygı çerçevesinde, birbirimizi rahatsız etmeden, yumuşak tutumlarla ilerletirken olayları sen çok başka yerlere çektin. Çoklu üyelikleri geçtim hadi ama ana avrat küfürlü bir üyelik açıp banlanmadan önce ne yapmaya çalışıyordun?

Oyla 0
Geri