Kaç kuş besliyorsunuz bilmiyorum ama takımlar ve tek beslenen kuşlar için programları dikkatli düzenlemek lazım. Standart bir uygulama yok ancak kimileri homojen dağıtım yapar kimileri yükleme usulü sever. Amacınıza (üretim, üretime hazırlama vb.) ve kuşlarınızın durumuna (tüy dönemi, keyifsiz olması, yağlanma, detox vb.) göre içeriklere uygun dağıtık program yapın derim. Aralarda mutlaka temiz su olmalı. Her kuşa standart aynı program uygulanmaz. Kafese göre ayrı ayrı vitamin, mama, uygun takviye olması gerekiyor. Öncelikle aldığınız ürünleri iyi inceleyin ve içerik olarak yakın olanları (gervit-w ve entrobac gibi) ardışık vermemeye çalışın. BT Amin sadece tüy dönemi lazım size o yüzden döneminde kullanın. Hexenbier ve Usne doğal katkılar ihtiyaca göre farklı haftalar olması iyi olur. İkisini karıştıran da var. Çok vermek kuşları çok iyi yapmaz. Dengeli verin derim. Bir ayı beş hafta gibi düşünün ve arada temiz su ile destekli bir uygulama yapmanızı tavsiye ederim. Tek bir formül ve en iyi formül diye bir şey yok.
Aldıklarınız piyasadaki en iyi ürenlerden bazıları. Nereden aldığınızı kampanya vs. belirtmeniz halinde burada istifade etmek isteyenler olabilir. Kolay gelsin.