Röntgende akçiğeri büyümüş kuş

turkishccc.io

Yeni Üye
Arkadaşlar röntgen sonucunda akçiğeri büyümüş dedi doktor nefessiz kalmış sevda papağanım 5 yıldır bende. Verdiği ilaçlar işe yaramıştı ama yine sağ üst tarafındaki tüğleri yoluyor ve boyunluk takmasam gagası ile deliyor. Ne yapmam lazım yardım edin. Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramıyor artık.

Bu verildiyse ya siz durumu yanlis anladiniz ya da onlar tamamen yanlış yorumladı. Deve dikeni karaciger icin verilir karaciger de büyüme olmus olabilir
Röntgene baktı nefessiz kalmış(korkup krız geçirmişti ) dedi akçiğeri büyümüş dedi nette araştırdım akçiğer ilacı yok kuş için. Belki yanlış anlamış olabilir im ama oksijensiz kalan kuşun karaçiğeri büyürmü ki nette araştırmama göre yağlanma oluyor ben çok dikkat ediyordum yemesi ne içmesine

Oyla 0
Röntgene baktı nefessiz kalmış(korkup krız geçirmişti ) dedi akçiğeri büyümüş dedi nette araştırdım akçiğer ilacı yok kuş için. Belki yanlış anlamış olabilir im ama oksijensiz kalan kuşun karaçiğeri büyürmü ki nette araştırmama göre yağlanma oluyor ben çok dikkat ediyordum yemesi ne içmesine
Istanbulvet. Com a gidin boşluğu silip siteye gidin randevu alın elinizde röntgenler varsa onlari da alin

Oyla 0
Geri