Ruh Hastası Muhabbet Kuşum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akifcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akifcik

Veteran
New video by Akif GÜLMÜŞ Bu videoda başlığın nedenini anlayacaksınızdır.

New video by Akif GÜLMÜŞ Bu hareketi neden yapıyor olabilir?

Akıllı yemlikteki tüm yemleri dışarı atıyor, canı isteyince içine girip kanat çırpıyor. Yemleri toplamasam israf, toplasam çok yorucu:rolleyes: Yemleri dağıtırken videosunu hiç çekemedim ama anlatabilmişimdir umarım:) Bu konuda ne yapabilirim. Bana geleli 2 gün oldu, bu yüzden mi stres yapıyor acaba?

Eklediğim fotoğraftaki; akıllı yemlikteki yemlerin hepsini mavi işaretli yerden, yani kabuk yerinden çıkardım ve geri hazneye koydum. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-23-15-13-32-046_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2021-01-23-15-13-32-046_com.google.android.apps.photos.jpg
    901.9 KB · Görüntüleme: 14
:D Bazılarının böyle kötü huyları olabiliyor... Bazıları istedikleri yeme ulaşabilmek için yapıyor, bazıları oyun olarak yapıyor, bazıları takıntılı olduklarından yapıyor vs...

Kapağı açamaması vb. durumlar yaratılabilir tabi... Bunun yerine ızgaralı yemlik alıp deneyebilirsin mesela Akif...

Yani aslında kendi yolunu bulacaksın kendince çözümler üreterek.

Küçük bir insan yavrusunun sürekli tv. Kumandasıyla oynadığını düşün...Yapacak bişey yok, o kumandayı kaldıracaksın:D gibi, gibi...

Dediğim gibi, ızgaralı yemlik deneyebilirsin, yanında klasik yemlik deneyebilirsin...Hangisi başarı sağlıyorsa...

Yem seçen kuşu vazgeçirmek çok zor oluyor o huyundan... Ya istediği yemi sunacaksın öyle vazgeçecek... Ya da başka başka yöntemler..

Oyla 0
Geri