Sahiplendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
IMG-20230609-WA0021.jpgArkadaslar hamile bir ev kedisini dışarıya atmışlar sahiplenmek isteyen olursa bana dönüş yapabilir mi biliyorum kuş formu ama evde kedim var rahat bırakmıyor hayvanı biran once sahiplendirmem gerek

Arkadaşlar benim kedim hayvanı korkutuyo diye aşağıya koymuştum kutuyla almış galiba biri inşallah iyi bir ailesi olur aşağıda bunları buldum şimdide ama bunları başkasına vermeyi düşünmüyorum çok tatlılar 🙂IMG_20230610_113451.jpg

Götürmüşler zaten hocam kediyi sabah uyandığımda başka kedileri buldum onun yerinde yavru bunlar küçücük nasıl atiyolar bu hayvanları anlamıyorum 😔hepside bana denk geliyor bu kedilerin
Maalesef böyle insanlar var. Daha geçen gördüm bende ilanda sultan papağanımı veriyorum acil tatile gideceğim yazmışlar sırf tatil için benim anlamadığım insan baktığı hayvanı nasıl bırakır veya sokağa atar normalde kimseyi yargılamam ama bu konu dışında...

Maalesef böyle insanlar var. Daha geçen gördüm bende ilanda sultan papağanımı veriyorum acil tatile gideceğim yazmışlar sırf tatil için benim anlamadığım insan baktığı hayvanı nasıl bırakır veya sokağa atar normalde kimseyi yargılamam ama bu konu dışında...
Evet ne yazık ki duyarsız insanlar var iki kediyi kendilerini koruyacak hale gelene kadar sığınağa koydum kabın içinde herkesede haber verdim büyük kediler köpekler ve çocuklar rahatsız etmiyolar büyüdüklerinde dışarı birakicak başka yapabileceğim bişey yok eve alamıyorum kendi kedim yuzunden 😔

Geri