Paşa sahibi
Forum Sakini
Doğanay bey yem yatak odasınin gardolop içinde saklıyorum güneş görmüyor oda devamli cam.açık oda havalaniyor sıkıntı olur muEğer kap doğrudan ışık altında kalmıyorsa sorun olmaz. Yemler tam anlamıyla kuruyana kadar dönüşümlerini devam ettirirler. Işık bu konuda sürecin hızlanmasında etkili rol oynar. Bende hep 10 kg beyaz kovalarda muhafaza ediyorum yemlerimi ve ara sıra (haftada 1-2 kez) kabın içinde havalandırıyorum. Genelde hiç sorun yaşamadım iyi markalarda.
Güneş görmüyor gardolap vitaminleri de orda sallıyorum yemide bide vitaminleri birsey olur muDoğanay bey yem yatak odasınin gardolop içinde saklıyorum güneş görmüyor oda devamli cam.açık oda havalaniyor sıkıntı olur mu
Yok Benin buzdolapları eksi 4 derece olduğu için vitaminler donuyor bu yüzden gardolapda saklıyorum@Paşa sahibi bu kadar evham yapmayın. Vitaminler ve probiyotikleri ağzı sıkıca kapalı bir şekilde buzdolabında muhafaza etmeniz daha iyi olur ama bu zamana kadar sakladığınız yerde de bozulmamıştır muhtemelen. Doğanay Bey'in de dediği gibi yemler yaptığınız gibi muhafaza edilmeli zaten.