Merhaba kuşumun dün hic birseyi yoktu. Bugun sabah işe giderkende birseyi yoktu aksam 5gibi eve geldiğimde kuşumun dışkısını bu şekilde buldum. Neşeside yok gibi acaba tüy dökümüne mi girdi. Çok az bir kac tane tüy dökmüş
Hayır doğanay bey onları zaten hic yemez . Yem yedi normal. Bir günde boyle oldu ben de anlamadım niye. Pazartesi yumurta yemişti. Sabah ta dışkısı iyidiFarklı bir besin tüketti mi* Havuç gibi, turp gibi ya da diğer?
Tamam doğanay bey, ben bugün 3 damla aminosol vitamini vermiştim suyuna. Yarin hemen sulp. Baslayayimmi kaç damla vereyimMuhtemelen geçici bir dışkı ancak önlem almak adına iç parazit ilacı kullanalım. Nilverm olabilir ya da sulphamazethine gibi bir ilaçta iş görür.
1-2 gün probiyotik gidin lütfen. Toparlamaz ise kullanalımTamam doğanay bey, ben bugün 3 damla aminosol vitamini vermiştim suyuna. Yarin hemen sulp. Baslayayimmi kaç damla vereyim
Tamam doğanay bey. Şuan uyku modunda ,ötmüyor,yemde çok az yedi. Birde böyle kusma hareketi yaptı ama kusmadı ,bir günde ne oldu bilemedim1-2 gün probiyotik gidin lütfen. Toparlamaz ise kullanalım
Tamam öyle yapayım sağolunyarın da sorun devam ederse kafes tabanındaki dışkıların net fotosunu ve kuşun videosunu görmek gerekir
Doğanay bey ilk attığım resim sabahki dışkısı, ikinci resim şuan ki dışkısı. Tam yemesi iyi,bugun yumurta maması verdim yedi. Dün probiyotik verdim yarında elektronit vereceğim. Birde kanadını bazen titretiyor. Onun dışında diğer güne nazaran iyi dışkısı da bu şekilde sizce ne yapalimZehirlenmiş olabilir ya da soğuk yemiş olabilir
Sulp. Var hocam onu kullansak ağır mı olur. Birde hocam 1 2 gün daha bekleyip kullansak olurmuBir iç parazit ilacı alın hocam. Nilverm yeterli olur. Ya usutuyor ya da tüye baslayacak
Hayır ağır olmaz. SKT geçmedi ise 3 gün kullanınızSulp. Var hocam onu kullansak ağır mı olur. Birde hocam 1 2 gün daha bekleyip kullansak olurmu
Tamam hocam çok sağolunHayır ağır olmaz. SKT geçmedi ise 3 gün kullanınız
Elbette 1-2 gün bekleyebilirsiniz. Bu sürede probiyotik ve elektrolit desteği sağlayınız