Serçenin kanadının nesi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lalom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lalom

Yeni Üye
Merhabalar,

Yaklaşık bir ay önce yerde yavru bir serçe bulduk. Yuvasını aradık ama bulamadık. Biz de bakmaya karar verdik. İlk geldiğinde hep sağ tarafına devriliyordu ve sol kanadını ayağının altına alıyordu. Ayaklanmaya başladığında sol ayağını basamıyordu. Biraz zaman geçti, ayağını gayet güzel kullanıyor fakat sol kanadı hala problemli. Sağ kanadından daha küçük gözüküyor, ara sıra da ayağının altına takılmaya devam ediyor. Resimleri aşağıya bırakıyorum. Bu genetik bir problem mi çıkık mı kırık mı? Bilgili olanlar aydınlatabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Ben daha çok kırığa benzettim. Röntgenle netleşecek bir durum.
Kuş yeterli beslenememiş gibi duruyor. Elle besleme maması alıp beslemeniz ve arada yumurta haşlayıp muhalebi kıvamında yedirmeniz fayda sağlayacaktır gelişimi açısından.
Bilen birinin kanadını olması gerektiği konumda sabitleyip bir ihtimal düzelmesini sağlaması gerekir. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkürler

Ben daha çok kırığa benzettim. Röntgenle netleşecek bir durum.
Kuş yeterli beslenememiş gibi duruyor. Elle besleme maması alıp beslemeniz ve arada yumurta haşlayıp muhalebi kıvamında yedirmeniz fayda sağlayacaktır gelişimi açısından.
Bilen birinin kanadını olması gerektiği konumda sabitleyip bir ihtimal düzelmesini sağlaması gerekir. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkürler
Cevap için teşekkürler. Şu ana kadar hep haşlanmış yumurta sarısını sulandırarak besledik. Arada ıslattığımız tavuklu kedi mamasından da verdik. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Geri