Sevda papağanım çok tüy döküyo

minikmichael

Forum Sakini
Ocağın başında ilk kez yumurtladı ama eşi olmadığı için çok alışmadan yumurtalarını ve yuvasını kaldırdım daha sonra eş aldım ve yine yuvaya ihtiyaç duyar diye başka bi yuva koydum şimdi 2 yumurtası var ama tüyleri çok kötü dökülüyo vücudunda kelliği var ve sağlıksız görünüyo ne yapabilirim bu tüy dökülmesinin sebebi stres midir

Merhaba hoş geldiniz. Yuva malzemesi yeteri kadar kullanıyor musunuz?
Bir de parazit kontrolü için bir ürün kullandınız mı?

Oyla 0
Kuşları eşe atmadan önce genel anlamda kür uygulanır bu kürün başında parazit kontrolü yer alıyor vilmectin ense damlası ve iç parazit suyuna eklenerek yapılmakta ardından probiyotik girilmesi. Gerekli tabi multivitamin b vitamini olmazsa olmazların içinde

Oyla 0
Kuşları eşe atmadan önce genel anlamda kür uygulanır bu kürün başında parazit kontrolü yer alıyor vilmectin ense damlası ve iç parazit suyuna eklenerek yapılmakta ardından probiyotik girilmesi. Gerekli tabi multivitamin b vitamini olmazsa olmazların içinde
Sadece b vitamini verdim diğer bahsettiğiniz şeyleri bilmiyorum önerebileceğiniz bi probiyotik var mı

Oyla 0
tercih ettiğiniz bir probiyotik markası olabilir, ense damlası (bit için) vilmectin almalısınız.
Kellikler kuluçka sürecinden dolayı oluyor olabilir. Verdiğiniz yuvalık malzemesini yetersiz bulduklarında inanılmaz tüy dökerler. Bazen de stres ya da hastalık kaynaklı olabilir. Bu durum için veteriner kontrolü gerekir.

Oyla 0
genelde tek başına yeterli olur.

Oyla 0
genelde tek başına yeterli olur.
Dış parazit olsa kaşınması gerekmez mi hiç öyle bi belirti görmedim

Oyla 0
Parazit ürünlerini belirli aralıklarla kullanmak gerekir. Sadece bit olarak düşünmemek gerek.

Oyla 0
Geri