Sevda papaganim tuy dokuyor

xd Aleyna

iyikus.com Üyesi
Benim kusumun kafasina cok az tuy var boyle orta boyda bi kellik var gecen gun kanadi kaniyordu az once kanadini kaldirip gagasiyle karisken gordum boyle insan omuzu gibi yani kolun basladigi yer de keldi... normal mi bu bir de basindaki tuyler cikar mi acaba bir yakinim 8 9 aylik olduunu soyledi

Oyla 0
Kanat alt tüyleri genelde seyrek oluyor ama tamamen kel olmazlar. Parazit sorununu düşündünüz mü hiç?
Vilmectin öneririm.

Oyla 0
Kanat alt tüyleri genelde seyrek oluyor ama tamamen kel olmazlar. Parazit sorununu düşündünüz mü hiç?
Vilmectin öneririm.
Ben hic anlamam ki abi 6 7 sene once ayni tur kusum vardi olmustu... 1 bucuk hafta once gene ayni tur kus aldim ama kanat alti hani keldi derisini gordum o kadar kafasi da seyrek olunca soruyim dedim hizli resimden de fotograf atmaya calistim ama yukleyemedim fotografi nasil yapalim simdi

Oyla 0
instagrama yükleyip direk görsel linkini yapıştırırsanız otomatik dönüştürecektir sitemiz.

Oyla 0
Yeni tüyleri çıkmaya başlamış. Korkulacak bir şey yok gibi. Yinede veterinerlerden ya da zirai ilaç satan yerlerden vilmectin gibi bir ürün alınız. Etkili bir dış parazit ürünüdür.
Bu sürede ek B vitamini ve banyo ihtiyacını karşılaması için banyoluk takınız.

Oyla 0
Yeni tüyleri çıkmaya başlamış. Korkulacak bir şey yok gibi. Yinede veterinerlerden ya da zirai ilaç satan yerlerden vilmectin gibi bir ürün alınız. Etkili bir dış parazit ürünüdür.
Bu sürede ek B vitamini ve banyo ihtiyacını karşılaması için banyoluk takınız.
Banyo olarak 3 gun once hortumla az tazikli bir suyla yikadim mutluymuscasina cikledi.. sonra da guneste kuruttum d vitamini almasi icin yaklasik 15 dk. vilmectin b vitamini mi simdi bir de nasil kullanacagim acaba tesekkurler bu aradaaa

Oyla 0
Yönteminiz pek doğru değil maalesef. Temiz sprey şişesine su doldurup biraz ıslatmanız yeterli olacaktır. Güneşte kurutmakta doğru yöntem değil. Normal şartlarıyla kuruması daha sağlıklı olacaktır. Kuşlar güneşe hassaslar bu nedenle güneşe çıkartılıyorsa mutlaka gölge bir bölme de olması lazım kafeste. B vitamini suyuna karıştırarak verilebilir. 6 damla civarı yeterli olur.

Oyla 0
Geri