Oncelikle iyi gunler. Ben sevda papagani aldim. Petshopa yavru ce kiz istedigimi soyledim ama bana 8 9 aylik sevda papagani vermisler. Ayagindaki pencelerden bir tanesi dusmus sanirim ya da biz dusurduk bilmiyorum ama az once diger tirnaklarini da keserken gordum bi
Bir de sey var boyle yorgun sanki surekli kafasini kanadinin altina koyuyor kit kit ses geliyor anlamadim az once masadan kalkip giderken sey gordum kanadini acti bir baktim kjrmizi ya kan ya da yara cozemedim kus kendini oldurmek mi jstiyor cok mu uzgunOncelikle iyi gunler. Ben sevda papagani aldim. Petshopa yavru ce kiz istedigimi soyledim ama bana 8 9 aylik sevda papagani vermisler. Ayagindaki pencelerden bir tanesi dusmus sanirim ya da biz dusurduk bilmiyorum ama az once diger tirnaklarini da keserken gordum bi
Az oncede cok yuksek sesle cikliyor anlamadim icbir sey 6 gun oldu alaliBir de sey var boyle yorgun sanki surekli kafasini kanadinin altina koyuyor kit kit ses geliyor anlamadim az once masadan kalkip giderken sey gordum kanadini acti bir baktim kjrmizi ya kan ya da yara cozemedim kus kendini oldurmek mi jstiyor cok mu uzgun