Merhaba.
Yemlerinin üzerine değmedikten, yumurtalarını bırakmadıktan sonra sorun olmaz.
Ama bu dediklerimin de takibi, garantisi olmaz.,
En güzeli sinekleri sokmamak.
arı pek yok buralarda. ama dikkat ederim kesinlikle.Arilara çok dikkat etmek gerekiyor. Arı sokması hemen öldürüyor
herkese iyi günler, camlarda sineklik olsada yem üflerken vs 2-3 sivri sinek giriyor. kuşlar için sorun teşkil eder mi?
bende de var toz torbasız harika fikir teşekkür ederim camdan üflerken içeri giren yemler, yanlışlıkla döktüklerim vs. derken çok zahmetli oluyorhocam nacizane tavsiyem 2-3 sivrisinek için bu kadar tedirgin olma, zaten belli ki gerekli hassasiyeti fazlasıyla gösteriyorsun
bi de bu yem üfleme işini bırak bence ben elektrikli süpürgeyle çekiyorum kabukları, gayet temiz ve hızlı oluyor. yavrular hariç 9 kuş var şu an , toz torbasız süpürge kullanıyorum. toz kabını haftada bir boşaltıyorum, filtreyi ayda 1 yıkıyorum. yedek filtre 30 -40 tl ve 6 ay gidiyor
bende de var toz torbasız harika fikir teşekkür ederim camdan üflerken içeri giren yemler, yanlışlıkla döktüklerim vs. derken çok zahmetli oluyor
Ben üstüne konduğunu gördüm ama anında silkiniyorlar. Sokması çok düşük bir ihtimal.Yani sinekler sağlık açısından dediğiniz gibi yumurta bırakmadıkça sorun çıkarmaz.Ama kuşları sinir ettikleri kesin???.Sultan papağanım sinek gördümü bas bas bağır sağa sola koşturur o yüzden bende bu konuda oldukça dikkat ediyorum.Tabi kuştan kuşa değişir.Kuşlarıma yaklaştırmamak konusunda.Birde bende birley sorayım hazır konusu açılmışken sivri ainekler kuşları sokar mı?
Ben camın önüne koyuyordum, yaz ayları geldiği için ve ilk katta oturduğumuz için birdaha koymadım annem arılar sokar diye uyardığı içinArilara çok dikkat etmek gerekiyor. Arı sokması hemen öldürüyor