Sizin makaleleri okudum aynı bu. Hazırda yok onyüzden bunu atıyorumGörsel atar misiniz?
Bu dışkı rengi normal. Telaş edecek bir şey yok. Verebilirseniz mutlaka probiyotik ya da k vitamini içeren bir ürün veriniz.Sizin makaleleri okudum aynı bu. Hazırda yok onyüzden bunu atıyorum
Ohh çok teşekkür ederim çok rahatladım siyah görünce çok korktum dün ishaldi bugün siyah oldu heöen vitaminlerini verdim yarın tekrar düzelir ? inşallahBu dışkı rengi normal. Telaş edecek bir şey yok. Verebilirseniz mutlaka probiyotik ya da k vitamini içeren bir ürün veriniz.
Aspur yedikten sonra böyle oluyor. Endişelenecek bir şey yokSizin makaleleri okudum aynı bu. Hazırda yok onyüzden bunu atıyorum
Evet aspur karışımı ama içindeki o sivri olanları yemiyordu sanırım aspur o bende sırf onları yesin diye yenilemedim yemini bugün yediğini gördüm çok teşekkür ederim demekki ondan olduAspur yedikten sonra böyle oluyor. Endişelenecek bir şey yok
Şimdi yapmış yinede göstermek istedim bu şimdi normal dimi ?Evet aspur karışımı ama içindeki o sivri olanları yemiyordu sanırım aspur o bende sırf onları yesin diye yenilemedim yemini bugün yediğini gördüm çok teşekkür ederim demekki ondan oldu
Tamam vitaminlerini verdim yeminede ayrı vitamin koydum yarında bakıcam düzelmezse yeşillik veririm olur muevet normal bir dışkı ama kabızlığa dönüşecek gibi görünüyor.
Anladım teşekkür ederim eğerki kabız olursa marul ? veririm çünkü onu her yediğinde sulu yapıyorYeşillik kaynaklı da renk değişimi olabilir ama dışkı sorunlu değil. Koyu yeşil vermiş sadece. Genelde boyama oluyor diğer endişelendiğiniz durumda