Siyah noktalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duygu

iyikus.com Üyesi
Selamlar,
Kuşlarımdan biri tüte girdi ve halsiz bir iki gündür. Bugün ishal olduğunu fark ettim bir de siyah noktalar var. Nereden geldiler anlamadım. Dal tünek var acaba oradan mı bu parçalar yoksa kuşumdan mı geliyor, siz böyle bir şey gördünüz mü daha önce?

Ekli dosyalar

• 56CD3967-E1D0-4D11-A751-47FE3DFAD8C6.jpeg
    56CD3967-E1D0-4D11-A751-47FE3DFAD8C6.jpeg
    918.2 KB · Görüntüleme: 29
Hareket etmiyorlar o noktalar değil mi?
Kuşunuz yoğun ishal. Divitsol gibi yem premiksi ile toparlayabileceği gibi daha ciddi bir durumda olabilir.

Oyla 0
Kuştan gelmiyor muhtemelen. Bazen yemlerden kaynaklı olabiliyor ancak etrafta kabuk olmadığından eledim.

Oyla 0
Selamlar,
Kuşlarımdan biri tüte girdi ve halsiz bir iki gündür. Bugün ishal olduğunu fark ettim bir de siyah noktalar var. Nereden geldiler anlamadım. Dal tünek var acaba oradan mı bu parçalar yoksa kuşumdan mı geliyor, siz böyle bir şey gördünüz mü daha önce?

Siyah noktalarla ilgili bir fikrim yok şuan... Ama siyah noktadan ziyade peçetedeki suya takıldım ben. Bu suyun hepsi dışkıdanmı yayıldı?

Oyla 0
Siyah noktalarla ilgili bir fikrim yok şuan... Ama siyah noktadan ziyade peçetedeki suya takıldım ben. Bu suyun hepsi dışkıdanmı yayıldı?
Siyah noktalar bence dal tünekten. Değiştirdim normal tünek taktım kontrol edeceğim. Suluğu da o bölgede ama sanırım dışkıdan. Yarın veteriner açıkmış aradım; ama şuan acil bir şey yapabilir miyim bilmiyorum. Az evvel oyuncağı ile oynayıp yem yedi. Aciliyetini kestiremiyorum. Tüy değişimi sürecinde aynı zamanda.

Ekli dosyalar

• 080001F1-7499-41C2-9B6F-73304928C6D2.jpeg
    080001F1-7499-41C2-9B6F-73304928C6D2.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Oyla 0
Siyah noktalar bence dal tünekten. Değiştirdim normal tünek taktım kontrol edeceğim. Suluğu da o bölgede ama sanırım dışkıdan. Yarın veteriner açıkmış aradım; ama şuan acil bir şey yapabilir miyim bilmiyorum. Az evvel oyuncağı ile oynayıp yem yedi. Aciliyetini kestiremiyorum.

Çok acil bir durum yok gibi. Veterinere götürmeniz iyi olucaktır tabi. Veteriner dönüşü konuyu güncellerseniz tekrar değerlendiririz...

Oyla 0
Cevap veren herkese teşekkürler. Kuş elektrolitle toparladı kendini. Bu arada diğerinin cinsiyeti hala netleşmedi.

Oyla 0
Geri