Yulaf koymuyorum abi. Yulaf diğer tohumlara göre çabuk bozuluyor. Haftada 1 bir kapta ayrı olarak veriyorum.Gayet iyi en azindan yulaf yok
Yav yüzüne vurma darı daha ucuz caktırmaDarı ağırlıklı bir karışım olmuş. Fena değil
Aslında aspurda epey var hatta eski karışımda daha fazla vardı ama yiye yiye tonton oldu kuş bende biraz azalttim aspuru. Sence daha neler eklemeliyim?Darı ağırlıklı bir karışım olmuş. Fena değil
Ne yapalım abi aspurun 25 kilosu 260 lira olmuş.Yav yüzüne vurma darı daha ucuz caktırma
Doğru diyorsun abi ama akıllı yemlik işleri biraz bozuyor.Güzel görünüyor ama içine yulaf karıştırmasanda mesela yem koyarken üzerine bir kaçtane yulaf atabilirsin
Doğru diyorsun abi ama akıllı yemlik işleri biraz bozuyor.
Yulaftan tıkanma değilde yemi dağıtıyor yulaf olunca abi. Ben ayrı olarak yulaf verdiğimde bile mamalıga yulafı koyar koymaz atlıyor hemen. Bayaği seviyor.Aynen o bayağı bir yem alıyor bide yulaftan tıkanabiliyor bazen. Ben günlük veriyorum yemlerini 2 kaşık yetiyor..
Yulaftan tıkanma değilde yemi dağıtıyor yulaf olunca abi. Ben ayrı olarak yulaf verdiğimde bile mamalıga yulafı koyar koymaz atlıyor hemen. Bayaği seviyor.
Aynen abi. Birde ben ilk defa kabuksuz yulaf aldım 2 3 ay önce. Bugun fark ettim içlerinden bir kaçtane yulaf siyahlaşmış gibi. Neden olabilir?He ozaman en mantıklısı ayrı vermek
Aynen abi. Birde ben ilk defa kabuksuz yulaf aldım 2 3 ay önce. Bugun fark ettim içlerinden bir kaçtane yulaf siyahlaşmış gibi. Neden olabilir?
Diğer yemimde vardı keten ondan eklerim mutlaka ama perillayi nereden bulurum?Yem karışımlarınızda ben bide ya keten tohumunu yada perillayı kesin öneriyorum besin değerleri açısından tamamlayıcı tohumlar...
Hepsi değil ama icinden ayıklasak 5'6 tane anca çıkar. Yani bu yulaf tamamen mi bayat?Rengi kararan yulaflar bayat olduğunu gösteriyor..
Perilla sağlık tohumu mu oluyor?Aralarda bir kaç tane varsa önemli değil. Perilla satılıyor her yerde bulursun mutlaka yani internette...
Perilla sağlık tohumu mu oluyor?