Sizi ailenin iki yeni üyesi ile tanıştırmak istiyorum 🤩

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İpek.s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biri

Dünya'nın en küçük papağani unvanına sahip diğer adı cep papağani olarak geçiyor.
Ama aşırı sessiz canlılar ses desbelleri çok düşük ☺️ çığırtkan bir kuş istenmiyorsa
En iyi seçenek
Valla ben alışkın değilim sessizliğe, evde 4 sultan var çığlık kıyamet biri oradan bağırıyor biri ona cevap veriyor, kafa şişmezse olmaz 😂

Valla ben alışkın değilim sessizliğe, evde 4 sultan var çığlık kıyamet biri oradan bağırıyor biri ona cevap veriyor, kafa şişmezse olmaz 😂
Muhabbetler az değil hani 😁 19 kuşun birden bağırdığı bir süre geçirdim şuan 4 tane de var bir çift kızgınlıkta
Dişi kızgınlık yumurtası yapacak sanırım 🙄 bu sıcakta o bile erkek gibi kur yapıp ötüyor 🤦
Ben biraz sessizliğe asla hayır demem ☺️

Muhabbetler az değil hani 😁 19 kuşun birden bağırdığı bir süre geçirdim şuan 4 tane de var bir çift kızgınlıkta
Dişi kızgınlık yumurtası yapacak sanırım 🙄 bu sıcakta o bile erkek gibi kur yapıp ötüyor 🤦
Sizde haklısınız 19 kuştan sonra bunlar iyi gelecektir :D

Benimkiler de 4 tane ama 10 kuşa bedel gürültü yapıyorlar 😄 Menekşe kızışmıştı şimdi ceresi yine maviye döndü, ama yine de herkese kur yapıyor Limon onun yanında beyefendi kalıyor yav 😀

Benimkiler de 4 tane ama 10 kuşa bedel gürültü yapıyorlar 😄 Menekşe kızışmıştı şimdi ceresi yine maviye döndü, ama yine de herkese kur yapıyor Limon onun yanında beyefendi kalıyor yav 😀
Dişiler kızgınlasirsa erkek gibi kur yapıyorlar bazen erkek mi bu acaba sürekli kur yapıyor diyorum birde ne göreyim bizim pembe 😃

Geri