Solunum problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aybike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aybike

Yeni Üye
Merhaba, kuşum yaklaşık 1 aydır gıcırtı şeklinde ses cıkarıyor. Nefes alırken zorlanıyor. 9 yasında oldugundan antibyotik veremedk. Ne yapablrim? Genelde başını yukarıda tutuyor:( suyuna vitamin ekliyorum..image.jpg

Merhaba, kuşum yaklaşık 1 aydır gıcırtı şeklinde ses cıkarıyor. Nefes alırken zorlanıyor. 9 yasında oldugundan antibyotik veremedk. Ne yapablrim? Genelde başını yukarıda tutuyor:( suyuna vitamin ekliyorum..Ekli dosyayı görüntüle 7169
Kuşunun videosunu atarsan net teşhis koyabilmemiz için çok yararlı olur. Bu solunum konusu gerçekten sıkıntılı bir konu. Öyle hemen ilaç önermek doğru olmaz. Siz bir video atın biz teşhis koyalım. @Doğanay Y. abiyi de konuya yönlendirdim o sana derman bulacaktır eminim. Ama önce video lazım.

Oyla 0
Merhaba iyi görünmüyor kuş görselde bile. İlerlemiş, kronikleşmiş solunum problemi, astımı olabilir. Bunlarda antibiyotiksiz geçebilen rahatsızlıklar değil ne yazık ki. Yaşından dolayı da etkisi daha kuvvetli oluyordur. Veterinere götürmenizi tavsiye etmeyim götürün direk. :(

Sindirim sorunlarında da başını yukarda tutma gözlemleniyor. Yem karışımınız nasıl?

Oyla 0
Merhaba, kuşum yaklaşık 1 aydır gıcırtı şeklinde ses cıkarıyor. Nefes alırken zorlanıyor. 9 yasında oldugundan antibyotik veremedk. Ne yapablrim? Genelde başını yukarıda tutuyor:( suyuna vitamin ekliyorum..Ekli dosyayı görüntüle 7169
Merhaba iyi görünmüyor kuş görselde bile. İlerlemiş, kronikleşmiş solunum problemi, astımı olabilir. Bunlarda antibiyotiksiz geçebilen rahatsızlıklar değil ne yazık ki. Yaşından dolayı da etkisi daha kuvvetli oluyordur. Veterinere götürmenizi tavsiye etmeyim götürün direk. :(

Sindirim sorunlarında da başını yukarda tutma gözlemleniyor. Yem karışımınız nasıl?

Oyla 0
Geri