Solunum sıkıntısı mı var

Şimal_yıldızı

Forum Sakini
2 hafta önce aldığım erkek kuşumda solunum problemi mi var, video çektim 2 tane atayım bir bakın size zahmet, çok ciddi sorunu yok sanırım çünkü ötmesi güzel hareketli yem yiyor kendini kabartmıyor sadece burnu tıkalı gibi ses çıkarıyor bazen ve kuyruğu sekiyor, hava sıcak bunla bağlantısı var mıdır yok mudur bilemedim, şimdiden çok teşekkür ederim, kuyruğu sürekli sekmiyor bu arada, 2 videoyu hareketli olduğunu göstermek için attım hatta bu hali hareketsiz bile diyebilirim, sürekli takla atan oradan oraya zıplayan bir kuş

Basit bir üşütme gibi ama arkadaşlar da yorumlarını yapsın

Oyla 0
sorun biraz sindirim sistemine benziyor, probiyotik/prebiyotik takviyesi rahatlatabilir. sadece yem veriyorsanız haftada 2-3 gün meyve/sebze ile de destekleyin. sıcaklık kaynaklı kuyruk atması genelde daha seri olur, ağzını açıp kapar kanatlarını açar

vitamin için forumda arama yapabilirsiniz, ben vitamin+mineral+aminoasit olarak nekton-s kullanıyorum

Oyla 0
sorun biraz sindirim sistemine benziyor, probiyotik/prebiyotik takviyesi rahatlatabilir. sadece yem veriyorsanız meyve/sebze ile de destekleyin. sıcaklık kaynaklı kuyruk atması genelde daha seri olur, ağzını açıp kapar kanatlarını açar
Biraz ürkek bir kuş o yüzden meyve sebze takınca korkuyor nasıl alıştırabilirim, üşütmüş olabilir mi çini burun deliğinde sıvı gördüğüme eminim, astım gibi bir durum mu yoksa

Oyla 0
Biraz ürkek bir kuş o yüzden meyve sebze takınca korkuyor nasıl alıştırabilirim, üşütmüş olabilir mi çini burun deliğinde sıvı gördüğüme eminim, astım gibi bir durum mu yoksa

olabilir tabi sadece kısa videoya bakıp yorum yapabiliyoruz. fırsatınız olursa o sesi çıkarırken videosunu çekin

soyulmuş havucu mikserde çekip biraz verin, yavaş yavaş alışır. sonra havuç + kabak verirsiniz vs vs böyle gider

Oyla 0
olabilir tabi sadece kısa videoya bakıp yorum yapabiliyoruz. fırsatınız olursa o sesi çıkarırken videosunu çekin

soyulmuş havucu mikserde çekip biraz verin, yavaş yavaş alışır. sonra havuç + kabak verirsiniz vs vs böyle gider
Tabii çekerim videosunu, biraz önce yapıyordu ama kamerayı yaklaştırınca durdu o ses, fırsatım olur illa ki çekip atarım, çok teşekkürler ilginiz için

Oyla 0
şu an bu kadar endişe etmenizi gerektiren kötü birşey görünmüyor bence
Dişi kuşunu aldığımdan beri çok şükür hastalanmadı, erkek kuş böyle olunca endişelendim, teşekkür ederim tekrardan :) aslında sormak istediğim kuşlar astımdan hayatını kaybeder mi, kendi kuşum için sormadım olasılığı merak ettim

Oyla 0
Geri