solunum yolu enfeksiyonu

Buse çoban

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar kusum solunum yolu enfeskiyonu kaptı ne yapabilirim ? Bide ablamın kuşunun gözünde kahverengi bisey cıktı 5744IMG-20200527-WA0106.jpg

Gözündeki o kahverengi şey mantar sanırım. Eczaneden trosyd krem alın sabah akşam o kahverengi şeyin üstüne sürün dikkat edin gözüne kaçırmayın kremi.

Solunum yolu enfeksiyonu kaptı dediğiniz kuşun videosunu ve dışkısının resimlerini atarmısınız. Ve kuşta gözlemlediğiniz hastalık belirtilerinide yazın. Eğer imkanınız varsa kanatlı veterinerine götürün. Geçmiş olsun...

Oyla 0
Gözündeki o kahverengi şey mantar sanırım. Eczaneden trosyd krem alın sabah akşam o kahverengi şeyin üstüne sürün dikkat edin gözüne kaçırmayın kremi.

Solunum yolu enfeksiyonu kaptı dediğiniz kuşun videosunu ve dışkısının resimlerini atarmısınız. Ve kuşta gözlemlediğiniz hastalık belirtilerinide yazın. Eğer imkanınız varsa kanatlı veterinerine götürün. Geçmiş olsun...
doksisiklin etken maddeli ilaçlar temin etmeye çalışınız astımı için. Hipradoxi s gibi.
Evet onu veterinere sordum onda olmadıgını söyledi baska veterinerlere danısacagım

Oyla 0
beyefendi tersleminize gerek yok ben kuş üreticisi degilim siizin kadar bilgim olmayabilir hobi olarak kuşları sevdigim için besliyorum yanlış kelime kurmuş olabilirim diger kuşum bu yüzden öldü veterinerin verdigi ilaç bi işe yaramadı buda öyle olmasından korkuyorum ondan dolayı burdan yazdım bu kuş içinde veterinerin verdigi ilaç bi işe yaramadıgı için sizlerden medet umuyorum ki yasadıgım bölgede veterinerler pek bişey anlamıyor kuşun videosunuda yüklüyorum hemen

Oyla 0
Dışkısı oldukça temiz görünüyor. Uçma sonrası soluk soluğa kalması normal, bir oranda kabul edilebilir bir durum. Oldukça iyi görünüyor videoda. Bir kaç gün düzenli multi vitamin ve aminoasit desteği sağlayıp, probiyotik verebilir misiniz? Kafanızı karıştıran durum devam ederse üstte belirttiğim solunum rahatsızlığı için kullanılan ürün alınabilir ama bana solunum problemi yaşıyor gibi görünmedi. Dışkılarda boyama yapmadığından bakteriyel bir durum gözlemleyemedim.

Oyla 0
Dışkısı oldukça temiz görünüyor. Uçma sonrası soluk soluğa kalması normal, bir oranda kabul edilebilir bir durum. Oldukça iyi görünüyor videoda. Bir kaç gün düzenli multi vitamin ve aminoasit desteği sağlayıp, probiyotik verebilir misiniz? Kafanızı karıştıran durum devam ederse üstte belirttiğim solunum rahatsızlığı için kullanılan ürün alınabilir ama bana solunum problemi yaşıyor gibi görünmedi. Dışkılarda boyama yapmadığından bakteriyel bir durum gözlemleyemedim.
önceden böyle uçtugunda nefes nefese kalmıyordu ama bu aralar çook hapşırmayada başladı digeer kuşlarda aynı şekilde hapşırmaya başladı bide bazen geceleri vik vik diye ses cıkarıyor

Oyla 0
Üşütme durumları ya da solunum yoluyla alakalı problemler bu bahsettikleriniz. Uzun soluklu olmasa da kullanılabilir bu ürünler. Burun deliklerinin açık olduğundan emin olunuz. Bazen tüy olabiliyor, kapanmış olabiliyor.

Oyla 0
ama şunu belirteyim. Kuşunuzun yaşamsal fonksiyonunu etkileyen bir durum gibi görünmüyor. Kuş maşallah sağlıklı bakıyor, duruşu ve tüy kalitesi iyi görünüyor.

Oyla 0
önceden böyle uçtugunda nefes nefese kalmıyordu ama bu aralar çook hapşırmayada başladı digeer kuşlarda aynı şekilde hapşırmaya başladı bide bazen geceleri vik vik diye ses cıkarıyor

Videoyu izledim kuyrukta atma var yani solunumda sıkıntı var. Ve diğer belirtilerde solunum yolu enfeksiyonu olduğuna işaret ediyor. Önce Doğanayın dediği gibi multivitamin kullanın bir kaç gün eğer toparlamazsa doksisiklin etken maddeli bir ilaç alıp kullanın. Geçmiş olsun...

Oyla 0
Bu arada solunum yolu enfeksiyonlarında dışkıda belirti olmaz genellikle. Dışkılarıda iyi görünüyor zaten. Ama dediğim gibi solunumda sıkıntı var...

Oyla 0
Geri