Buse çoban
iyikus.com Üyesi
Burda hayvan hastanesi yok maalesef veteriner ilaç veriyor ama fayda etmiyor astım içinGeçmiş olsun ilaç önermekten ziyade veteriner veya hayvan hastanesi kontrolu gerekli
doksisiklin etken maddeli ilaçlar temin etmeye çalışınız astımı için. Hipradoxi s gibi.Burda hayvan hastanesi yok maalesef veteriner ilaç veriyor ama fayda etmiyor astım için
Gözündeki o kahverengi şey mantar sanırım. Eczaneden trosyd krem alın sabah akşam o kahverengi şeyin üstüne sürün dikkat edin gözüne kaçırmayın kremi.
Solunum yolu enfeksiyonu kaptı dediğiniz kuşun videosunu ve dışkısının resimlerini atarmısınız. Ve kuşta gözlemlediğiniz hastalık belirtilerinide yazın. Eğer imkanınız varsa kanatlı veterinerine götürün. Geçmiş olsun...
Evet onu veterinere sordum onda olmadıgını söyledi baska veterinerlere danısacagımdoksisiklin etken maddeli ilaçlar temin etmeye çalışınız astımı için. Hipradoxi s gibi.
Burda hayvan hastanesi yok maalesef veteriner ilaç veriyor ama fayda etmiyor astım için
önceden böyle uçtugunda nefes nefese kalmıyordu ama bu aralar çook hapşırmayada başladı digeer kuşlarda aynı şekilde hapşırmaya başladı bide bazen geceleri vik vik diye ses cıkarıyorDışkısı oldukça temiz görünüyor. Uçma sonrası soluk soluğa kalması normal, bir oranda kabul edilebilir bir durum. Oldukça iyi görünüyor videoda. Bir kaç gün düzenli multi vitamin ve aminoasit desteği sağlayıp, probiyotik verebilir misiniz? Kafanızı karıştıran durum devam ederse üstte belirttiğim solunum rahatsızlığı için kullanılan ürün alınabilir ama bana solunum problemi yaşıyor gibi görünmedi. Dışkılarda boyama yapmadığından bakteriyel bir durum gözlemleyemedim.
Birinin kuşu sanırım kaçtı geldi bana yaklasık 1 senedir bende gözüm gibi koruyup bakmaya calısıyorumama şunu belirteyim. Kuşunuzun yaşamsal fonksiyonunu etkileyen bir durum gibi görünmüyor. Kuş maşallah sağlıklı bakıyor, duruşu ve tüy kalitesi iyi görünüyor.
önceden böyle uçtugunda nefes nefese kalmıyordu ama bu aralar çook hapşırmayada başladı digeer kuşlarda aynı şekilde hapşırmaya başladı bide bazen geceleri vik vik diye ses cıkarıyor
bişey sorabilirmiyim bu kus soguk algınlıgı kapmıs olabilirmi sanırım benzer belirtileri gösteriyormus nasıl ayırt edecegimama şunu belirteyim. Kuşunuzun yaşamsal fonksiyonunu etkileyen bir durum gibi görünmüyor. Kuş maşallah sağlıklı bakıyor, duruşu ve tüy kalitesi iyi görünüyor.