Biraz daha forum sakinlerini tanımak adına bu tip bir konu başlatayım dedim. Kim ne dinler, şu sıralar bizi ne meşgul ediyor merak ediyorum.
Şu sıralar taktığım bir parça
Nasıl yukleniyor ben beceremedimBiraz daha forum sakinlerini tanımak adına bu tip bir konu başlatayım dedim. Kim ne dinler, şu sıralar bizi ne meşgul ediyor merak ediyorum.
Youtube linkini kopyalayıp, yorum kısmına yapıştırmanız kafi...Nasıl yukleniyor ben beceremedim
Tamam Teşekür ederimYoutube linkini kopyalayıp, yorum kısmına yapıştırmanız kafi...
Eski Türklerin klasik müzikleri, çok seviyorum yahu Acaip bir his veriyor... Başka bir alan
Evet abi bende bu eski türk şarkılarını çok seviyorum birde gırtlaktan mı ne çok değişik bir ses çıkarıyorlar onun adı ne bilmiyorum ama çok seviyorum onun adi ne abi biliyorsan eğerEski Türklerin klasik müzikleri, çok seviyorum yahu Acaip bir his veriyor... Başka bir alan
Gırtlaktan çıkan sese kömey deniyor diye biliyorum.Evet abi bende bu eski türk şarkılarını çok seviyorum birde gırtlaktan mı ne çok değişik bir ses çıkarıyorlar onun adı ne bilmiyorum ama çok seviyorum onun adi ne abi biliyorsan eğer
Hömey deniyor...Evet abi bende bu eski türk şarkılarını çok seviyorum birde gırtlaktan mı ne çok değişik bir ses çıkarıyorlar onun adı ne bilmiyorum ama çok seviyorum onun adi ne abi biliyorsan eğer