Sorularım çok Kafes düzeni hakkında 😔

Selim Küyük

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar kafes düzenim hakkında sizdem ricam yorum yapmanız çok tedirgin bir insanım kusura bakmayın öncelikle özür dilerim ama cevap veren yanıt veren kişi lütfen açıklayıcı bir şekilde güzel güzel açıklayabilir mi sizden ricam ?
Birde kuşum sağlıklı görünüyor mu ?
Ballı kraker vermelimiyim normal zamanlarda ara ara ?
Dal darı vermelimiyim ne sıklıkla?
Vitamin alırken öncelikle hangi vitaminleri almalıyım olmazsa olmaz dediğiniz?
Lütfen yanıt veren kardeşim hepsine tek tek açıklayıcı bir şekilde yanıt verebilir......mi eğer verdiyse çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden bu gruptan...?

Ekli dosyalar

• IMG-20230809-WA0012.jpg
    IMG-20230809-WA0012.jpg
    287.4 KB · Görüntüleme: 9
Diğer açtığınız konulara yazılanları inceleyin lütfen.
*Kuşunuz kızgınlık döneminde. Sağlıklı görüntü sergiliyor ancak kuşlar kötü hallerini gizlemeyi çok seven canlılardır. Gözünüze takılan farklı, anormal bir hareketi olduğunda forumdan veya veterinerlere danışarak bilgi alınız.
*Oldukça gereksiz, bazı durumlarda da zararlı sayılabilecek bir üründür. Kullanılması önerilmiyor.
*Dal darı elzem değil ancak kullanmak istiyorsanız haftada 1-2 kez verilmesi güzel olabilir.
*Multivitamin, b vitamini, probiyotikler öncelikle olmalı. Bunlar için gervit-w, tollyamin forte veya bt amin forte, entrobac öneririm.
* Forum konularını inceleyebilirseniz aklınıza gelmeyen ama önemli olan bir çok bilgiye erişebilirsiniz.

Merhaba isterseniz dalin için yazdığım porfolyoyu okuyabilirsiniz ben sorduğunuz konuları uzun uzun yazmıştım :) Kuşunuz çok tatlı maşallah ,tüyü kadar ömrü olsun 🤗

Thread 'Dalin 💛' Dalin 💛
Ben çok anlamam burdan sizden ricam nerden nasıl okuyacağımı tarif etme şansınız varmı acaba kusura bakmazsanız ?

Ben çok anlamam burdan sizden ricam nerden nasıl okuyacağımı tarif etme şansınız varmı acaba kusura bakmazsanız ?
Estafurullah tabi.
Thread 'Dalin 💛' Dalin 💛
Bunun üstüne tıklayın açılacaktır daha sonra okumaya başlayın, ilk kısımda kuşumu tanıttım,aşağılara doğru yem,vitamin,kafes özelliklerinden bahsettim. Okudukça aşağı kısımda sonraki sayfa diyor ona tıklayın 3 sayfalık bir yazı. En aşağı kadar gidince fotoğrafta ki işaretlediğim "sonraki" butonu çıkıyor,ordan hep devam edeceksiniz. IMG-20230810-WA0000.jpg

Estafurullah tabi.
Thread 'Dalin 💛' Dalin 💛
Bunun üstüne tıklayın açılacaktır daha sonra okumaya başlayın, ilk kısımda kuşumu tanıttım,aşağılara doğru yem,vitamin,kafes özelliklerinden bahsettim. Okudukça aşağı kısımda sonraki sayfa diyor ona tıklayın 3 sayfalık bir yazı. En aşağı kadar gidince fotoğrafta ki işaretlediğim "sonraki" butonu çıkıyor,ordan hep devam edeceksiniz. Ekli dosyayı görüntüle 29921
Çok teşekkür ederim çok sağolun peki sizce benim kafes düzenim uygun mu kuşa göre?

Çok teşekkür ederim çok sağolun peki sizce benim kafes düzenim uygun mu kuşa göre?
Doğanay hocamın dediği gibi suyu tünekle ulaşabileceği yere koyabilirsiniz. Birde biliyorsunuzdur ama yine de demek istedim yemlerinizi üflüyorsunuz değilmi kuşlar yedikçe üstü kabuk oluyor, balkondan vs. üflerseniz kabuklar gider yem çıkar ortaya sonrada üstüne yeni yem eklersiniz bittikçe. Yoksa siz yem var sanarsiniz oysaki kabuk vardır kuş aç kalır. Ben ilk kez kuş sahiplendigimde yeni öğrenmiştim 🤗 Birde suyunu hazır su kullanın imkanınız varsa günlük değiştirin. Birde kuş kumunu ihmal etmeyin. Rica ederim hocam 🤗🤗

Geri