Su dolu vazoya düştü

Merve Kıratlı

Veteran
Arkadaşlar iyi günler. Çiçi vazonun kenarında oynarken tepe taklak suyun içine düştü. Hemen çıkardım pamuklu bir atletle sardım ıslaklığı aldım. Şimdi omzumda kurumaya çalışıyo. Bir sıkıntı yaratır mı? Birşey yapmak gerekir mi?

Arkadaşlar iyi günler. Çiçi vazonun kenarında oynarken tepe taklak suyun içine düştü. Hemen çıkardım pamuklu bir atletle sardım ıslaklığı aldım. Şimdi omzumda kurumaya çalışıyo. Bir sıkıntı yaratır mı? Birşey yapmak gerekir mi?
Sıcaklığa dikkat edin. Cereyan falan almasın. Güzelce kuruduğu takdirde bir sorun olacağını sanmıyorum. Sevdiği yiyeceklerden de önüne koyarsanız hızlı ısınmasını sağlayacaktır.

Oyla 0
Geçmiş olsun Çiçi'ye. Herhangi bir sorun olmaz fakat ıslak haldeyken, pencereleri kapatın ki üşütmesin Çiçi.

Oyla 0
Geçmiş olsun Çiçi'ye. Herhangi bir sorun olmaz fakat ıslak haldeyken, pencereleri kapatın ki üşütmesin Çiçi.
Teşekkür ederiz ☺️ Kafası üstü düştüğü için kuyruktan yakalamak zorunda kaldım çıkarınca hapşırdı su kaçtı burnuna büyük ihtimalle :D aldım hemen atletle sardım iyice aldım suyunu sonra saldım kendi haline şimdi iyi ahşap bisiklet var onu kemirmekle meşgul :ROFLMAO:

Oyla 0
Geri