Sultan papağan kusma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melike55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melike55

iyikus.com Üyesi
Yardımcı olursanız çok sevinirim kuş kuscak gibi yapıyo baya hızlı bi şekilde sonra boynunu kaldırıyo bi nefes almaya uğraşıyo burnunda bi hırıltı var bide boynunu kaldırıyo boğazının sağ tarafı inip kalkıyo hızlı hızlı korkuyorum bişey olcak diye evde bi antibiyotigi vardı ismi yok veteriner vermişti ondan verdim sakinledi biraz karnından da ses geliyorl hafif hafif

Sindirim sorunu yaşayan kuşlar yapıyor bunu. Antibiyotiği bilmeden kullanmak yarardan çok zarar verecektir. Eğer ilerlemiş bir durum değilse gün içinde bir kaç kez bu hareketi yapıyor kuşlar. Bunun haricinde halsizlik, devamlı kusma ve benzeri bir durumun olması hastalık belirtisidir.

Oyla 0
Bi sabah yaptı bi akşam ama akşama kadar çok yem yemedi baya az yedi suda içmedi akşam antibiyotik verdim kendine geldi baya peki sindirimi için ne yapalım kumu var başka me yerelim

Oyla 0
Taze tozsuz yemler, dal darı, yulaf ve aspur benzeri yumuşak tohum oranları arttırılmalıdır. Kumda kömür oranı arttırılması gerekir. Kömürü en hızla çözümleyebiliyor kuşlar diğer taşlara göre.

Oyla 0
Geri