Sultan papağanı ağzını açıp kapatıyo

limonbird

Yeni Üye
Merhaba 1.5 ay önce bi Sultan papağanı aldım ilk başlarda sorun yok du ama yakın zamanlar da bir şey fark ettim kuş ağzını açıp kapatıyo günde 3,4 kere yapıyo benim gördüğüm sanki boğazında bişey kalmış gibi ama iştahı yerinde dışkısı normal cin gibi
Vitamin de aldım suyuna damlatıyorum

Beslenmesi nasıl?
Sindirim sorunu yaşıyor gibi daha çok. Bir de güncel dışkıdan fotoğraf rica edeceğim.

Büyük ihtimalle ciddi bir sorunu yok. Ama sindirim sistemini desteklemek için mutlaka probiyotik kullanın haftafa 2-3 kez. Ayrıca suyuna mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) katın. Evde varsa bir gün sonra da mercimek tanesi kadar da ingiliz tuzu ( epsom tuzu ) katın.
Yine de dışkı ve 30 saniyelik videosunu da paylaşın genel durumunu görelim.

Büyük ihtimalle ciddi bir sorunu yok. Ama sindirim sistemini desteklemek için mutlaka probiyotik kullanın haftafa 2-3 kez. Ayrıca suyuna mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) katın. Evde varsa bir gün sonra da mercimek tanesi kadar da ingiliz tuzu ( epsom tuzu ) katın.
Yine de dışkı ve 30 saniyelik videosunu da paylaşın genel durumunu görelim.

Ekli dosyalar

Beslenme programını detaylı yazınız. Takviye falan veriyorsanız hangi marka ne sıklıkla ne ölçüde verdiğinizi belirtin. Kuş kaç gram ağırlığında?

Kuş yetersiz besleniyor. Multi vitamin probiyırik ve multi mineral başlayın. Bir videosunu daha paylaşın kilosunu değerlendirelim. Tam vücut görünecek şekilde tünekteyken.

Geri