Sultan papağanı bize alışmıyo

limonbird

iyikus.com Üyesi
Sultan papağanından anlıyan biri yardım edebilirmi erkek diye aldım 3 ay oldu konusmayı geçtim cik bile demiyo hayvan bı de geldiğinden beri hapşuruyo veterinerden ilaç aldım vitamin verdim sıcak tuttum yemini suyunu eksik etmedim ne yaptıysam bu hayvan bir türlü evcilleşmiyo neredeyse oturup ağlıyacam her gün saatlerce zaman geçiriyoruz hala bizi isırıyo hala kaçıyo cinsiyetinden anlıyan varsa yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

şu aşamada dişi gibi görünüyor. Alışmama durumu ise kuş kaynaklı olabilir. Her kuş yeteri seviyede insancıl olmayabiliyor.

Youtubeden perde eğitimi videosu izleyip uygulayın. Parmak uzatıp durmayın gıdım faydası olmaz. Sabırlı olun ve yavaş hareketlerle yanaşın ona.

şu aşamada dişi gibi görünüyor. Alışmama durumu ise kuş kaynaklı olabilir. Her kuş yeteri seviyede insancıl olmayabiliyor.
Evet erkek diye almıştım meğerse dişi vermişler bende bi erkek aldım ikisi iyi anlaşıyorlar 2 güb oldu ama erkek olan yem kıramıyo sanki tavuk gibi seçiyo adam 3 4 aylık demişti kuş için

özellikle sevdiği tohumları da arıyor olabilir. Yeni bir kuş alırken mutlaka o ortamda ki yem karışımından da bir miktar alın. Ortama alışana kadar iyi sonuçlar veriyor bu yöntem

Erkek diye aldığım pearl Sultan papağanı kanatlarının altı sadece 6 tane tüyü benekli şimdi aldığım adama soruyorum o da bilmiyo alırken 3 4 aylık demişti bana göre daha küçük uçması yarın yamalak dişi kuşu gördüğünde annesini görmüş civciv gibi ses çıkarıyo

Ekli dosyalar

Geri