cevap verdiğiniz için teşekkürler. o bölgeyi ellediğimizde elimize sertlik gelmiyorYumurta sıkışması olabilir elle müdahale gerekiyor. Youtube'ta yumurta sıkışması yaz videolar var....
cevap verdiğiniz için teşekkürler. o bölgeyi ellediğimizde elimize sertlik gelmiyor
kuşumuzun dışkısının rengi normal. sadece iki gündür dışkısı çok büyük sabah gördüğümde şaşırdım.yuvasını temizlediğimiz için şu an resmi yokOzman yumurta yeni yeni oluşuyor olabilir kendi haline bırakın bir süre yumurtlar belki. Bu arada kuşun farklı bir sorunu varmı diye dışkı resmi atın bir bakalım....
kuşumuzun dışkısının rengi normal. sadece iki gündür dışkısı çok büyük sabah gördüğümde şaşırdım.yuvasını temizlediğimiz için şu an resmi yok
allah razı olsun çok teşekkürler iyi akşamlarAnladım tüm bunlar yumurtaya işaret ediyor. Kuşu biraz daha gözlemleyin bir kaç güne yumurtlar gibi görünüyor. Ancak kuş kanatları açık, halsiz, kabarık, acı çeker gibi kafesin dibine inerse bilki yumurta sıkışması var demektir. Yani her duruma hazırlıklı olun...
yumurtladı şimdiAnladım tüm bunlar yumurtaya işaret ediyor. Kuşu biraz daha gözlemleyin bir kaç güne yumurtlar gibi görünüyor. Ancak kuş kanatları açık, halsiz, kabarık, acı çeker gibi kafesin dibine inerse bilki yumurta sıkışması var demektir. Yani her duruma hazırlıklı olun...
şimdi yumurtladı biraz zaman geçsin kızarıklık var mı bakıcazOlmaması gereken bir şişlik ve kızarıklık. Acil veteriner görmeli.
teşekkürlerGözün aydın![]()
şu an rahatladı ve hareketlendi teşekkürlerGerekli yardım sağlanmış ama yinede kuşunuz kızgınlık yumurtası atmış. Geçmiş olsun. Yumurta bir taneyle kalmayabilir.
sizce eş almalı mıyım? kızgınlığı ne kadar sürüyor ve sağlığına bir tehlike oluşturur muGerekli yardım sağlanmış ama yinede kuşunuz kızgınlık yumurtası atmış. Geçmiş olsun. Yumurta bir taneyle kalmayabilir.
Tabi kesinlikle eş almalısınız. Kuşunuz strese girerse tedavi süreci meşakkatli olur. Şöyle düşünelim. Nihayetinde küçük canlar taşıyorlar. Bir şeyi çok istiyor ama kafesin içinde bu isteği karşılanmıyor. Kuşun psikolojisinin çok stabil kalmayacağını düşünüyorum.sizce eş almalı mıyım? kızgınlığı ne kadar sürüyor ve sağlığına bir tehlike oluşturur mu
teşekkürlerTabi kesinlikle eş almalısınız. Kuşunuz strese girerse tedavi süreci meşakkatli olur. Şöyle düşünelim. Nihayetinde küçük canlar taşıyorlar. Bir şeyi çok istiyor ama kafesin içinde bu isteği karşılanmıyor. Kuşun psikolojisinin çok stabil kalmayacağını düşünüyorum.