Sultan papağanı eşini ısırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 893893
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

893893

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar hayırlı günler. Henüz 25 günlük iken sultan papağanı aldım. Beslesim büyüdü yaşı dolmadı 8 9 aylık şu an. Bizden önce ablam da sultan almıltı ablamın dişisi 1 yaşını geçti. Benimki erkek. İkisi de ele gelen evciller. Biz yakşalık bir ay önce e dişiyle erkeği aynı kafese bıraktık. Dişi çok meyilli hazır ama erkek hiç yanaşmıyor dişinin ayağını ısırıyor rdu ilk günlerde bir kaç güne alışmıştı. Rahat duruyorlardı. Şehir dışana çıktık uzun kalmamız sebiyle yanımıza aldık. Bir hafta oldu grldipimiz de birşey yoktu ama 2 gündür çok hırçın6 erkek sürekli bağırıyo dişiyi rahatsız ediyor ayaklarımı ısırıyor sürekli sebebi ne olabilir

Baskınlık veya beğenmemişlik olabilir. Fakat ayaklarını ısırıyorsa mutlaka ayırın kuşları. Kavga etmeleri kabul edilebilir fakat ayak ısırmak kalıcı hasarlara neden olabilir.

Oyla 0
Baskınlık veya beğenmemişlik olabilir. Fakat ayaklarını ısırıyorsa mutlaka ayırın kuşları. Kavga etmeleri kabul edilebilir fakat ayak ısırmak kalıcı hasarlara neden olabilir.
Bana çok düşkün olduğu için yeni kuşu kıskandı mı acaba dedim. Bende ayırmayı düşündüm çünkü bu gün çok uğtaştı dişi ile dişinim hali yok gibi duruyor. Dişi de yaklaşmak istiyor o yaklaştıkça erkek kovalamak için ayağını ısırıyor

Oyla 0
Geri